Windschermen zijdelings of verticaal oprolbaar

Houd wind, zon en ongewenste gluurders tegen 

Filteren
Windschermen
(2 artikelen)
per pagina
2 producten
 1. Weinor Paravento Zij-zonnescherm
  Weinor Paravento Zij-zonnescherm
  • Tegen inkijk, zon en wind
  • Overdag naar buiten kijken
  • Hoogte 127,5 of 187,5 of 250
  • 'S winters te verwijderen
 2. Brustor Windblocker
  Brustor Windblocker
  • Geniet van de zon
  • Beschut tegen de wind
  • Eenvoudig te monteren
  • Max. 400 cm b x 186 cm h
Filteren
Windschermen
(2 artikelen)
per pagina
2 producten

Windschermen

Windschermen en zijwindschermen, zoals de Windblocker van Brustor of de Paravento van Weinor zijn ideaal tegen koele zijwind, inkijk en zon. Deze slanke en solide cassettes kunnen praktisch overal worden gemonteerd. In combinatie met een actueel doek dessin creëert dit windscherm een elegant alternatief voor vaste elementen zoals omheiningen, muren en hekken. Bij Venvo hebben we windschermen die altijd in overleg helemaal naar jouw wens kunnen worden geplaatst. Zo heeft u geen last meer van de wind, door een windscherm te plaatsen op uw balkon. Ook voor op uw terras is een windscherm van Venvo ideaal. Zo kunt u toch ook met minder weer lekker buiten blijven zitten en genieten van je terras.

Waarom een windscherm?

Waarom is een windscherm nou iets voor u? Een goed windscherm brengt verschillende voordelen met zich mee. Om het voor u een stuk makkelijker te maken hebben wij de voordelen van een windscherm op een rijtje gezet:

 • Een windscherm biedt optimale bescherming tegen de wind
 • Een windscherm zorgt voor meer privacy. Zo kunt u genieten op uw terras of balkon, zonder dat andere mensen met u kunnen meekijken.
 • Het installeren van een windscherm is makkelijk. Het kost u daarom ook weinig tijd en moeite om gebruik te maken van het windscherm

Het installeren van een windscherm

U kunt er ook voor kiezen om de basis van uw windscherm te laten installeren bij Venvo. Wij installeren uw windscherm in verschillende regio’s zoals Den Haag. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om uw windscherm op verschillende plekken rondom uw huis te installeren. Zo kunt het windscherm installeren in de tuin, op uw balkon of op het terras van uw huis. Bent u benieuwd of we naast windschermen in Den Haag ook bij u in de buurt windschermen installeren? Neem dan vooral contact op voor meer informatie

Voor al uw zonwering

Bij Venvo staan wij voor kwaliteit bij al onze zonwering producten. Dit is goed terug te zien ook in onze andere terras zonnewering producten zoals de veranda zonwering, balkon zonwering en knikarmschermen. Daarnaast kunnen we door onze jarenlange ervaring in zonwering bij Venvo u goed voorzien van passend advies. Kom langs in de showroom voor informatie over een Venvo windscherm of neem contact met ons op!

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!