• Profesionele Windschermen
   Uitsluitend A-kwaliteit
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Windschermen

Windschermen en zijwindschermen de Windblocker van Brustor of de Paravento van Weinor zijn ideaal tegen koele zijwind, inkijk en zon. Deze slanke en solide cassettes kunnen praktisch overal worden gemonteerd. In combinatie met een actueel doek dessin creëert dit scherm een elegant alternatief voor vaste elementen zoals omheiningen, muren en hekken. Bij Venvo hebben we windschermen die altijd in overleg helemaal naar jouw wens kunnen worden geplaatst. Zo hoef je geen last de hebben meer van van de wind door een windscherm op je balkon. Ook voor op je terras is een windscherm van Venvo ideaal. Zo kun je toch ook met minder weer lekker buiten blijven zitten en genieten van je terras. 

Waarom een windscherm?

Waarom is een windscherm nu iets voor u? Een windscherm van Venvo brengt verschillende voordelen met zich mee. Wij hebben deze voor u in een rijtje gezet.

 • Natuurlijk beschermt een windscherm goed tegen de wind
 • Het biedt ook meer privacy. Zo kunt u toch meer genieten op uw terras zonder dat andere mensen met u kunnen meekijken
 • Een windscherm van Venvo is makkelijk te installeren en kost u daarom ook weinig moeite om te gebruiken

Een windscherm brengt dus veel extra gemak voor weinig moeite. En omdat bij Venvo de klant centraal staat, kijken wij ook altijd naar de esthetiek van onze windschermen. Daarom hebben wij in ons assortiment ook keuze uit verschillende mooie windschermen voor bij u thuis. Bekijk nu ons assortiment om te kijken welke windscherm er bij u past.

Voor al uw zonwering

Bij Venvo staan wij voor kwaliteit bij al onze zonwering producten. Dit is goed terug te zien ook in onze andere terras zonnewering producten zoals de veranda zonwering, balkon zonwering en knikarmschermen. Daarnaast kunnen we door onze jarenlange ervaring in zonwering bij Venvo jou goed voorzien van passend advies. Kom langs in de showroom voor informatie over een Venvo windscherm of neem contact met ons op!

 

 

Menu