Venvo zonwering zoekt monteurs! Bekijk onze vacature....

  • Profesionele Veranda-zonwering
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De Beste  Service & advies
    Wij delen graag onze expertise met u
  • Betaal in termijnen met Spraypay
    Liever gespreid betalen? Dat kan!
Veranda-zonwering

Verandazonwering is dé juiste manier om de temperatuur in uw veranda te reguleren.In de zomer heerlijk koel, in de winter bescherming tegen laaghangende zon. U vindt hier verandazonweringen van Brustor, Weinor en Venvo Products.

De constructie`s van de Veranda zonweringen die Venvo levert zijn zeer sterk en maakt het mogelijk om ook uw  kleine of grote veranda`s te voorzien van zonwering.

Deze type zonweringen verhogen het comfort van uw veranda of serre. De verandazonwering houdt de warmte tegen en voorkomt tevens verkleuring van uw spullen door UV straling. 

De mogelijkheid bestaat, afhankelijk van het type zonwering, om de veranda zonwering zowel aan de bovenzijde van het dak als aan de onderzijde te plaatsen.

Gebruik uw zonwering veranda ook in de winter. 

Natúúrlijk kunt u ook de veranda zonwering in de winter gebruiken. Het verhoogt de sfeer van uw serre of veranda. En tevens beschermt de veranda zonwering tegen laaghangende zon. Mocht dit voor u een belangrijk item zijn, dan adviseren wij een screendoek, hier kan n.m.l nog licht doorheen komen.

SCHADUWGRENS VERGROTEN 

Bij bepaalde verandazonwering zoals de Brustor B-127 veranda, heeft u de mogelijkheid om de schaduwgrens te vergroten. Dit kan omdat dit type zonwering uitschuifbare geleiders heeft die als optie hebben om tot buiten de veranda te kunnen uitschuiven tot 1,25m.

Menu