Valarmscherm - Markizolette, Stijlvolle zonwering voor hoge ramen

Combineer de voordelen van verticale screen met een uitvalzonwering

Filteren
Valarmscherm - Markizolette
(2 artikelen)
per pagina
2 producten
 1. Valarmscherm Compact
  Valarmscherm Compact
  • Markisolette
  • Voor hoge ramen
  • Max. 2,50 m breed
  • Uitval 0,8 m
 2. Valarmscherm Extra
  Valarmscherm Extra
  • Markisolette
  • Voor hoge ramen
  • Max. 4,0 m breed
  • Uitval 0,8 m
Filteren
Valarmscherm - Markizolette
(2 artikelen)
per pagina
2 producten

Valarmscherm - Markisolette

In wijken die gebouwd zijn in de stijl van de jaren 30 komen veel hoge, smalle ramen voor. De laatste jaren zien we dit ook steeds vaker voorkomen bij nieuwbouw. Deze hoge, smalle ramen vragen om een speciaal type zonwering: het valarmscherm of markisolette. Het valarmscherm is feitelijk een combinatie van een screen en een uitvalscherm en biedt dan ook de voordelen van beide.

Hoe werkt een valarmscherm?

Het doek zakt eerst recht naar beneden, waarna de windvaste uitvalarmen het onderste deel in een hoek naar voren brengen. Valarmschermen houden de zon dus op uiterst doeltreffende wijze buitenshuis en geven bovendien een zeer fraai aanzicht. Naast het gebruikelijke zonweringdoek, kan voor het valarmscherm ook screendoek worden gebuikt. De keuze in licht-en warmte dosering neemt aanzienlijk toe. Oftewel een ideale zonwering voor hoge smalle ramen.

Waarom een valarmscherm?

Valarmschermen of Markisolettes worden vooral, zoals net al vermeld is, gebruikt bij hoge smalle ramen. Om deze reden is een valarmscherm een vaak gekozen zonwering van hoge ramen bij scholen, kantoren of ziekenhuizen. Maar het kan ook een mooie toevoeging zijn aan uw huis. De valarmschermen zorgen voor een zonwering, maar u kan tegelijkertijd ook van het uitzicht blijven genieten. Dit zorgt voor een goede verhouding tussen zonwering en uitzicht. Een valarmscherm combineert de functies van een screen en uitvalschermen. Dit maakt het een valarmscherm een mooie keuze voor zowel de particuliere sector als voor de marktsector. Hiernaast zijn er meerdere opties wat extra keuzes geeft voor de valarmschermen.

Wat zijn de unieke voordelen van een valarmscherm?

 • Ideale zonwering voor hoge ramen
 • Voordelen van een screen zijn stijlvol gecombineerd met voordelen van een uitvalzonwering
 • Vrije uitzicht blijft behouden

Bekijk ook onze andere soorten zonwering!

Voor al uw zonwering

Valarmschermen is een van de vele vormen van zonwering in ons assortiment. Venvo heeft een groot assortiment aan zonwering voor op gevels. Denk hierbij bijvoorbeeld aan buitenjaloezieën, markiezen en rolluiken . Door het grote assortiment van Venvo kunnen wij schaduw op maat leveren voor elk gebouw. Neem nu contact op met ons voor advies over welke vorm van zonwering voor u van toepassing is.

Voor meer informatie bent u welkom in onze showroom op de `s Gravenzandseweg 3, 2291 PE Wateringen. 
Of mail naar info@venvo.nl / Tel 0174 - 213273

Venvo levert de valarmschermen voor een zeer scherpe prijs. Tevens krijgt u een forse korting als u zelf monteert. Wilt u hier gebruik van maken, mail uw adresgegevens naar info@venvo.nl, geef het type zonwering door inclusief de maten en wij zullen u een aanbieding doen toekomen. 

 

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!