• Profesionele Valarmscherm - Markizolette
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De beste service

    Wij adviseren u graag

    Topmerken in assortiment

    Alleen de hoogste kwaliteit

Valarmscherm - Markizolette

In wijken die gebouwd zijn in de stijl van de jaren 30 komen veel hoge, smalle ramen voor. De laatste jaren zien we dit ook steeds vaker voorkomen bij nieuwbouw. Deze hoge, smalle ramen vragen om een speciaal type zonwering: het valarmscherm of markisolette. Het valarmscherm is feitelijk een combinatie van een screen en een uitvalscherm en biedt dan ook de voordelen van beide. Het doek zakt eerst recht naar beneden, waarna de windvaste uitvalarmen het onderste deel in een hoek naar voren brengen. Valarmschermen zorgen voor een doeltreffende zonwering bij hoge ramen en geven bovendien een zeer fraai aanzicht. Naast het gebruikelijke zonweringdoek, kan voor het valarmscherm ook screendoek worden gebruikt. De keuze in licht-en warmte dosering neemt aanzienlijk toe. Oftewel een ideale zonwering voor hoge smalle ramen.

Waarom een valarmscherm

Valarmschermen of Markisolettes worden vooral, zoals net al vermeld is, gebruikt bij hoge smalle ramen. Om deze reden is een valarmscherm een vaak gekozen zonwering van hoge ramen bij scholen, kantoren of ziekenhuizen. Maar het kan ook een mooie toevoeging zijn aan uw huis. De valarmschermen zorgen voor een zonwering, maar u kan tegelijkertijd ook van het uitzicht blijven genieten. Dit zorgt voor een goede verhouding tussen zonwering en uitzicht. Een valarmscherm combineert de functies van een screen en uitvalschermen. Dit maakt het een valarmscherm een mooie keuze voor zowel de particuliere sector als voor de marktsector. Hiernaast zijn er meerdere opties wat extra keuzes geeft voor de valarmschermen.

Voor al uw zonwering

Valarmschermen is een van de vele vormen van zonwering in ons assortiment. Venvo heeft een groot assortiment aan zonwering voor op gevels. Denk hierbij  bijvoorbeeld aan buitenjalozieën, markiezen en rolluiken. Door het grote assortiment van Venvo kunnen wij schaduw op maat leveren voor elk gebouw. Neem nu contact op met ons voor advies over welke vorm van zonwering voor u van toepassing is.

Menu