• Profesionele Uitvalschermen
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De beste service

    Wij adviseren u graag

    Topmerken in assortiment

    Alleen de hoogste kwaliteit

Uitvalschermen

Uitvalschermen zijn geschikt voor elk type raam in een woning, waarbij een vrije doorloop onder het scherm niet nodig is. Uitermate geschikt voor toepassing op grote hoogten, dankzij stevige windvaste armen. Tevens zeer geschikt als balkonzonwering.

De uitvalschermen kunnen worden voorzien van verschillende soorten armen, variërend van vaste armen tot armen met hoogwaardige veersystemen, al dan niet wind- of stormvast. Welke armen gebruikt moeten worden, hangt af van de situatie. Op een winderig balkon heeft een scherm nu eenmaal meer te verduren dan op andere plaatsen. Al deze armen zijn bovendien in diverse maten leverbaar, zodat bij elke zonnestand een passende bescherming tegen lichtinval kan worden geboden. 

Als de uitvalzonwering gebruikt wordt voor uw balkon kan deze met speciaal extra-windvaste gebogen balkonarmen uitgevoerd worden,waardoor een grotere windvastheid wordt verkregen.

De gesloten cassette biedt niet alleen een optimale bescherming aan het opgerolde doek, maar geeft tevens een exclusieve uitstraling aan uw pand, tevens zijn ze in diverse Ral kleuren leverbaar.

Vele keuze in doeken zijn leverbaar van effen of streep motieven, zo bieden deze schermen ongekende decoratieve mogelijkheden.

Bekijk ook onze ander producten uit het uitgebreide zonwering assortiment.

Menu