Ter uitbreiding van ons team zoekt Venvo (leerling) monteurs! lees meer...

 • Profesionele Solar zonwering
   Uitsluitend A-kwaliteit
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Solar zonwering

Zonne-energie, Milieu bewust voor onze toekomst!

Wanneer u ervoor kiest uw woning of bedrijf te voorzien van zonwering bent u al heel milieu bewust bezig. Zo reguleert u een aangenaam binnenklimaat door in de zomer de zon buiten te houden. In de winter zorgen isolerende rolluiken er weer voor dat er geen kostbare warmte verloren gaat via de ramen. Hiernaast draag je nog meer milieu bewust bij doordat de solar zonneschermen geen energiekosten met zich meedragen. Bij venvo hebben wij de keuze tussen Solar rolluiken en Solar screens. Kies bewust met de Solar Zonwering van Venvo!

De voordelen van Solar zonwering bij Venvo

Venvo houdt van duurzame en ecologische zonweringsoplossingen. Daarom kunt u naast onze ''normale'' elektrische rolluiken en zip screens ook kiezen voor Solar zonwering. Een Solar zonnerscherm of zonwering heeft ook verschillende voordelen: 

 • Duurzaam 
 • Praktisch
 • Innovatief
 • Milieuvriendelijk
 • 100% netstroom onafhankelijk

Het gebruik van de Solar Zonneschermen

Onze solar zonwering werken volledig op zonne-energie waardoor het niet meer nodig is om bedrading aan te sluiten op het elektriciteitsnet. Zowel een financieel als esthetisch voordeel! Ondanks dat de solar rolluiken wat duurder zijn in aanschaf bespaart u toch op uw energiekosten en dragen ze bij aan een beter energie label. Op de lange termijn bent u dus voordeliger uit met de onze solar zonwering. Uw bedient de solar zonwering zeer eenvoudig met een handzender op en neer. De aandrijving en accu zijn netjes weggewerkt in de kast en het solarpaneel wordt bevestigd op de kast.

 

Bekijk ook is onze andere zonwering voor meer opties!

 

Voor meer informatie bent u van harte welkom in onze showroom te Wateringen. U kunt ook altijd even bellen 0174213273 of mailen naar info@venvo.nl. 

solar rolluik rolluik zonne energie
solar screen screen op zonne energie

Bekijk ook ons volledige assortiment aan zonwering!

Menu