• Profesionele Rolluiken
   Uitsluitend A-kwaliteit
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Rolluiken

Venvo heeft verschillende rollijken. Voorzetrolluiken, schuifhek, transparante rolluiken voor particulieren, rolhek, beveiligingsrolluik, ook Velux rolluiken, een veilige en betrouwbare keuze! Venvo levert zowel aan particulieren als bedrijven de beste rolluiken voor zonwering.

VOORZETROLLUIK

Een Voorzetrolluik is een uiterst veelzijdige rolluik zonwering. Rolluiken zijn ideaal voor een optimaal binnenklimaat tijdens ieder jaargetijde door de stilstaande luchtlaag die gecreëerd wordt door het pantser van geïsoleerde lamellen dat vanuit de kast voor het venster schuift. Hierdoor houdt het tijdens de warme zomermaanden de zon buiten en beschermt uw woning tegen oververhitting. En in de winter fungeert het rolluik dan weer als een extra isolatiebuffer.

LAGERE ENERGIE FACTUUR

De voorzetrolluiken hebben een isolerende functie. Als het rolluik gesloten is zorgt het voor stilstaande lucht tussen het raam en het rolluik. Hierdoor kan de koude lucht niet naar binnen en de warme lucht niet ontsnappen. Het positieve hieraan is dat dit zorgt voor een afname van het warmteverlies in uw woning, waarmee u jaarlijks aanzienlijk op uw stookkosten bespaart. En dit is niet alleen goed voor het milieu, maar natuurlijk ook voor uw portemonnee. Een woning met voorzetrolluiken bespaart al gauw 10% op de jaarlijkse stookkosten.

Een rolluik is INKIJKWEREND EN INBRAAKVERTRAGEND Voorzetrolluiken geven een hoge maten van privacy en geeft tevens een verhoogd veiligheidsgevoel. Daarnaast is het een uitstekende zonwering en maakt de ruimte goed donker en werkt geluidswerend. Enorm veel voordelen boven andere zonweringen.

WAAR PLAATS IK VOORZETROLLUIKEN

Dat hangt af van de functie en oriëntatie voor de ruimte waar u zonwering of rolluiken wilt hebben. In een werkruimte zal je verblinding willen voorkomen maar wel licht willen hebben, terwijl b.v. voor een slaapkamer totale verduistering belangrijks is. Zonwering aanbrengen op een noordelijk gericht raam heeft eigenlijk geen zin. De Zuid- en westgeoriënteerde ruimtes hebben het meeste last van de zon, of die nu hoog of laag staat, dus deze ruimtes hebben veel baad bij zonwering of rolluiken. In deze gevallen zou u kunnen kiezen om voor de werkruimte een zonwering te nemen zoals een screen of uitvalzonwering terwijl de slaapkamer meer gebaad is bij een gesloten systeem zoals een rolluik zonwering. Maar als de werkruimte meer belang heeft bij inbraakwerendheid dan is een rolluik ook ideaal. U hoeft deze keuze niet alleen te maken. Venvo heeft al sinds 1987 ervaring op het gebied van rolluik zonwering , veiligheid en beveiliging, dus wij denken graag met u mee en zullen u hierin goed adviseren.

TRANSPARANTE ROLLUIKEN

Met Transparante rolluiken, ook wel doorzichtige rolluiken genoemd aan uw pand, creëert u een vriendelijke uitstraling en realiseert u een comfortabele, representatieve omgeving. De transparanters geven een optimaal en permanente in en doorkijk wat zorgt voor een ruimtelijk effect en geeft een veilige uitstraling. Het doorzichtpercentage is 70 tot 80%. De entrees zijn volledig af te sluiten wat inbraakpogingen en vandalisme tegengaat. Deze transparante rolluiken voor particulieren zijn Ideaal voor het afsluiten van bijvoorbeeld uw winkel, bedrijfspand en terrein. Bekijk nu ons assortiment transparante rolluiken voor particulieren. 

PARKEERGARAGE AFDICHTING

Schaf uw parkeergarage afsluiting aan bij Venvo. Wij bieden u een ruime keuze aan van rolhekken en roldeuren voor het afsluiten en beveiligen van uw berging en/of inpandige parkeergarage. Zo weet u zeker dat onbevoegden niet in de buurt van uw bezittingen kunnen komen. Wij verzorgen de parkeergarage afsluiting op een degelijke en doordachte manier!

Nog een paar tips

 • Energiebesparing d.m.v. een rolluik: Het gebruik van rolluik zonwering, t.b.v. van een aangenaam en koel binnenklimaat, biedt een goed alternatief voor dure en energieverslindende airconditioning.
 • Temperatuur beheren zomer: In de zomer, wanneer het overdag warm is, zoeken we afkoeling bij het water of in de buitenlucht. s`Nachts zijn er weinig mogelijkheden om afkoeling te vinden. Laat daarom uw rolluiken in de zomer overdag naar beneden zodat u `s nachts in een aangenamere temperatuur van uw nachtrust kunt genieten.
 • Bescherming van hout en schilderwerk: Gesloten rolluiken beschermen niet alleen u, maar ook uw vensters en deuren. Het hout- en schilderwerk heeft een stuk minder te lijden van de UV-straling van zon of regen en stilstaand water in het venster. Hierdoor hoeft u een stuk minder onderhoud te plegen en gaan uw ramen en deuren langer mee.
 • Woninginbraak: Van de woninginbraken wordt 90% gepleegd door zogenaamde gelegenheidsinbrekers. De inbrekers slaan hun slag bij makkelijke prooien. De huizen die voorzien zijn van inbraakwerende voorzieningen laten ze vaak links liggen en de inbrekers gaan dan naar een volgend huis. Rolluiken worden door de dievengilde gezien als extra drempel, huizen met rolluiken worden derhalve daarom ook vaak overgeslagen door deze gelegenheidsinbreker.

Bekijk ons volledige assortiment aan zonwering!

Menu