• Profesionele Pergola
   Uitsluitend A-kwaliteit
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Pergola

De pergola zonwering

Pergola zonwering is een zonwering die als verandazonwering toegepast kan worden. Het is een zonwering op staanders. Het heeft een open dak constructie welke grote oppervlakken kan overschaduwen. Deze zonwering is stabieler en minder windgevoelig dan bijvoorbeeld een knikarmscherm. Pergola zonweringen zijn er in diverse uitvoeringen. In bepaalde situaties kan dit type zonwering erg praktisch zijn. De Pergola`s van Venvo zijn gemaakt van hoogwaardig solide aluminium kwaliteit zonwering, welke bijvoorbeeld een uitkomst is aan een muur welke van slechte kwaliteit is. Tevens kan je een grotere uitval creëren en is minder windgevoelig dan bv een knikarmscherm.

Voordelen van een pergola zonwering

Een pergola zonwering is niet alleen heel mooi. Het heeft nog veel meer voordelen. Deze voordelen zijn:

 • Een pergola zonwering is ideaal voor klimplanten. Door de hoge palen kunnen klimplanten gemakkelijk langs deze omhoog groeien.
 • Een perfecte plek om in de schaduw te zitten. Met een pergola zonwering zorgt u gemakkelijk voor een extra schaduwplek in uw tuin.
 • Het geeft extra diepte aan uw tuin. Een pergola zonnedoek is een mooie doorgang naar verschillende delen van uw tuin. Wacht dus niet langer en bestel uw pergola zonwering nu bij Venvo voor de beste zonneschermen!

Voor de beste zonwering

De Pergola zonwering heeft 2 staanders waarvan de voorlijst met doek over de geleiders geschoven worden. Dit door middel van een gasveersysteem waardoor het zonweringdoek onder constante spanning staat. Bent u op zoek naar iets anders dan onze Pergola zonwering? Bekijk dan ook is naar onze andere producten uit onze uitgebreide zonwering assortiment. Heb je vragen over de pergola zonwering of over een van onze andere producten? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen!

Menu