• Profesionele Parasol
   Uitsluitend A-kwaliteit
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Parasol

Parasol, stijlvolle grote parasols op maat van uw tuin of terras. Niets zo zalig als languit genieten van de zomerzon in uw tuin of een BBQ organiseren voor vrienden of familie. En als de zon te fel wordt, dan vindt u onder onze hoogkwalitatieve, grote terras parasols de bescherming die u zoekt. Prostor biedt u een uitgebreide waaier aan stijlvolle schaduwoplossingen: van vrijhangende parasol over een parasol met telescopische arm tot de klassieke vrijstaande parasol. Rond, vierkant of rechthoekig. Voor particulieren of een terras parasol voor de horeca. Alleenstaand, per 2 of per 4. One pole, multi pole op een voet of een terras parasol met muurbevestiging. De keuzemogelijkheden zijn echt eindeloos. En ook wanneer het weer wat koeler wordt, kunt u blijven genieten op uw terras dankzij de parasolverwarming. Kies de parasol die past bij uw smaak en in functie van de beschikbare ruimte.

Dé Idale terras parasol in drie stappen:

1. Wát is uw wens, een tafelparasol, tuinparasol of terrasparasol?
U bepaalt eerst wáár u de schaduw in uw tuin of terras wenst te creëren. Wenst u schaduw over het volledige terras, boven de loungeset, of is schaduw boven uw eettafel al voldoende? Moet de terras parasol verplaatsbaar zijn? Kiest u voor een vaste plaats dan kan u een bevestiging kiezen zoals een grondanker. 

 • De P3, P4 of P50 parasol is perfect geschikt voor kleine schaduwplaatsen, bijvoorbeeld +/- 6m2
 • Kies de P7 indien u +/- 15m2 wenst te voorzien van schaduw.
 • Voor grote schaduwoppervlaktes raden wij de P6 parasol aan, deze biedt van 15 tot 40m2 schaduw per unit. Verschillende modules van de P6 kunnen gekoppeld worden voor eindeloos schaduwplezier. 
 • Onbeperkte mogelijkheden dankzij de Parasols van Prostor!

Tip: Het assortiment opties en afmetingen van de P6 Prostor terras parasol is erg uitgebreid, en bijna voor elk terras en elke wens geschikt.

2. Wenst u een Zweefparasol, staande parasol of muuparasol?
De meest klassieke terras parasol is de vrijstaande parasol. Maar u kan zeker ook kiezen voor een vrijhangende of zweefparasol. Hierbij staat dan de voet naast de tafel en kan het doek gedraaid worden voor meer schaduw afhankelijk waar de zon zit. 
U kunt ook kiezen voor een muurparasol met een telescopische arm, leverbaar in een ronde of vierkante parasol. 
Er is een keuze uit een kleine parasol met een diameter vanaf 2.70m tot extra grote parasols met 4.20m doorsnede. Of voeg een extra module toe voor meer schaduw.

 • Kiest u voor de P7 parasol, dan kan deze 300° ronddraaien. Zo heeft u met één parasol schaduw op elk moment van de dag. 
 • Met de P6 parasol kunt u perfect kiezen voor éen, twee, drie of vier parasols op één paal

3. Welk kleur doek wenst u en wilt u uw buitenleven verlengen?
In de laatste stap beslist u over het kleur doek en afwerking. Wellicht wenst u gezellig LED verlichting om s`avonds nog wat langer buiten te blijven zitten aangevuld met bv een verwarmingselement of een regengoot om verschillende parasols met elkaar te verbinden.
De Prostor parasoldoeken zijn ook wasbaar en makkelijk te vervangen. Tevens is de parasol makkelijk te beschermen met een parasolhoes om de levensduur te verlengen. 

Zie naast terras parasols ook onze andere soorten zonwering!

Menu