Markiezen van Venvo; ambachtelijk gemaakt, hout of aluminium omlijsting

Oudhollandse markiezen; sfeerbepalende zonwering voor thuis of voorzien van reclame, een herkenningspunt voor uw bedrijf

Filteren
Markiezen
(2 artikelen)
per pagina
2 producten
 1. Markies houten omlijsting
  Markies houten omlijsting
  • handmatig/elektrisch bediend
  • Frame in grenen of hardhout
  • Speciale markiesbeugels
  • Geen invallende zijzon
 2. Markies aluminium omlijsting
  Markies aluminium omlijsting
  • speciale markiesbeugels
  • handmatig/elektrisch bediend
  • profiel in diverse ralkleuren
  • vele dessins mogelijk
Filteren
Markiezen
(2 artikelen)
per pagina
2 producten

De markies, de oudste bekende zonwering, wint steeds meer aan populariteit. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de groeiende interesse in nostalgie. Markiezen zijn niet alleen een prachtige toevoeging aan winkels, boetieks, restaurants en hotels, maar ook aan woningen. Ze geven de gevel een unieke en verzorgde uitstraling.

Persoonlijke inbreng in uitvoering en kleur

Markiezen bieden een uitstekende mogelijkheid om uw persoonlijke smaak tot uiting te laten komen in uitvoering en kleur. Er is een uitgebreide collectie stoffen om uit te kiezen, gespannen op een grenen of aluminium frame. Het markies zonnerscsherm kan traditioneel van vorm zijn, maar er zijn ook talloze variaties mogelijk, zoals rond, bol, hol, recht of ovaal. Venvo werkt uw ontwerp feilloos uit.

Isolatie en bescherming tegen zonlicht

Wanneer u de markies laat zakken voordat de zon op de ramen staat, fungeert de opgesloten koele lucht onder de markies als isolatiemiddel. Bovendien voorkomt de zijbekleding invallende zijzon. De markies kan zowel geleverd worden met trekkoorden als met elektrische bediening, eventueel met elektronisch bediende zon-windautomaat.

Voordelen van een markies

Een markies heeft als voordeel dat niet alleen de bovenkant, maar ook de zijkanten gesloten zijn. Dit voorkomt hinderlijk zonlicht via de zijkanten en beschermt uw interieur tegen verkleuring. Bovendien helpt een markies bij het reguleren van de temperatuur in een ruimte.

Belettering van de markies

Wilt u uw markies voorzien van uw logo en belettering? Dat kan zeker! Het is een uitstekende manier om op te vallen in een winkelstraat. Met onze belettering is uw bedrijf of winkel al van grote afstand zichtbaar en werkt fantastisch als reclamemiddel. Venvo helpt u graag verder om dit voor u te realiseren. Vraag daarom nu de bedrukking van uw zonwering gemakkelijk online aan!

Houten markiezen

Een echte klassieker en pure nostalgie: houten markiezen geven uw woning een stijlvolle uitstraling. Er zijn diverse modellen bovenkappen beschikbaar, zoals recht of met een sierlijke lijst. Ook de zij kappen kunnen worden uitgevoerd in een recht, golf of moderne variant. Bij Venvo werken we enkel met de beste ambachtelijke markiezenbouwers die werken met de beste materialen en bovendien nog duurzaam ook.

Gecertificeerd hout en lak voor uw markiezen

De houtsoorten die gebruikt worden, zijn beide FSC gecertificeerd. Dit houdt in dat in de tropische FSC bossen slechts enkele bomen per hectare geoogst worden, waarna het bos jaren de tijd krijgt om zich weer te herstellen. De bossen blijven hierdoor behouden.

Ook de lak is gecertificeerd. De markiezen die Venvo levert hebben een KOMO gecertificeerd verfsysteem en ze worden 2 x gegrond en 2 x afgelakt. Standaard kan de markies geleverd worden in Ral 9001 en Ral 9010, andere Ral kleuren zijn mogelijk tegen een meerprijs.

Laat uw markiezen monteren door Venvo

U kunt ervoor kiezen om de markies te laten installeren bij Venvo. Wij installeren de markiezen onder andere in de volgende regio’s:

 • Knikarmscherm Den Haag
 • Knikarmscherm Westland
 • Knikarmscherm Zoetermeer
 • Knikarmscherm Wateringen

En nog veel meer! Bent u benieuwd of we naast markiezen in het Westland ook bij u in de buurt knikarmschermen installeren? Neem dan vooral contact op voor meer informatie.

Scherpe prijzen en korting bij zelfmontage

Venvo levert de zonwering voor een zeer scherpe prijs. Tevens krijgt u een forse korting als u zelf monteert. Wilt u hier gebruik van maken, mail uw adresgegevens naar info@venvo.nl, geef het type zonwering door inclusief de maten en wij zullen u een aanbieding doen toekomen. Kijk voor meer informatie op onze website.

Ontdek ook onze andere soorten zonwering!

Bij Venvo hebben we een ruim aanbod aan zonwering voor uw beschikbaar gesteld. Dus naast markiezen kunt u voor onder andere rolluiken, solar zonwering en nog veel meer bij ons terecht! Twijfel niet langer en bestel uw zonwering daarom gemakkelijk online bij Venvo dé daglicht specialist! 

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!