• Profesionele Balkonzonwering
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De beste service

    Wij adviseren u graag

    Topmerken in assortiment

    Alleen de hoogste kwaliteit

Balkonzonwering

Balkonzonwering is ideaal om uw balkon / terras van schaduw te voorzien. Zonwering is goed voor uw gezondheid en maakt het nog gezellig ook! De constructie`s van de balkonknikarmschermen en balkon uitvalschermen die Venvo levert zijn zeer sterk en maakt het mogelijk om ook uw kleine of grote balkon / terras te voorzien van schaduw.

De luifels worden onder een balkon gemonteerd en zijn zowel leverbaar met een half gesloten als geheel gesloten cassette en met rechte- of hoekarmen. Indien de situatie het mogelijk maakt kunt u tevens kiezen voor markiezen. De schermen zijn leverbaar voorzien van handbediening, elektrische of automatische bediening. Gemakkelijk in gebruik, zeer duurzaam en in ontwerp en uitvoering nauwkeurig afgestemd op het betreffende object.

De cassettes zijn leverbaar in diverse Ral kleuren, u kunt de kleur geheel aanpassen aan de uitstraling van uw huis. Het schermdoek is van een voortreffelijke kwaliteit en verkrijgbaar in vele kleuren, motieven en dessins. Daardoor is het mogelijk om een scherm te kiezen dat in alle opzichten perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Met als resultaat een aantrekkelijke verlenging van uw woonruimte, inclusief de mogelijkheid om hinderlijk zonlicht en overdadige hitte effectief te weren.

Venvo biedt een complete collectie zonwering van diverse gerenommeerde merken. Officieel Erkend Brustor Sun Shop en Weinor Dealer. Wij bieden Brustor en Weinor producten voor een zeer voordelige prijs aan. U kunt er zelf voor kiezen om de brustor uit te klappen voor de zon, zo kunt u ook een aantal uur van de zon genieten. Het maakt ons niet uit hoe u woont en hoe u huis eruit ziet. Voor iedereen doen we ons best om buiten en binnen zonwering te leveren. 100% afgestemd op uw wensen. Eenvoudig uw balkonzonwering online bestellen voor uw huis of appartement doet u bij ons!

Zie ook onze andere kwalitatieve soorten zonwering zoals screens en uitvalschermen!

Menu