Venvo zonwering zoekt monteurs! Bekijk onze vacature....

  • Profesionele Balkonzonwering
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De Beste  Service & advies
    Wij delen graag onze expertise met u
  • Betaal in termijnen met Spraypay
    Liever gespreid betalen? Dat kan!
Filteren
Balkonzonwering

Balkonzonwering is ideaal om uw balkon / terras van schaduw te voorzien. Zonwering is goed voor uw gezondheid en maakt het nog gezellig ook! De constructie`s van de balkonknikarmschermen en balkon uitvalschermen die Venvo levert zijn zeer sterk en maakt het mogelijk om ook uw kleine of grote balkon / terras te voorzien van schaduw.

De luifels worden onder een balkon gemonteerd en zijn zowel leverbaar met een half gesloten als geheel gesloten cassette en met rechte- of hoekarmen. Indien de situatie het mogelijk maakt kunt u tevens kiezen voor markiezen. De schermen zijn leverbaar voorzien van handbediening, elektrische of automatische bediening. Gemakkelijk in gebruik, zeer duurzaam en in ontwerp en uitvoering nauwkeurig afgestemd op het betreffende object.

De cassettes zijn leverbaar in diverse Ral kleuren, u kunt de kleur geheel aanpassen aan de uitstraling van uw huis. Het schermdoek is van een voortreffelijke kwaliteit en verkrijgbaar in vele kleuren, motieven en dessins. Daardoor is het mogelijk om een scherm te kiezen dat in alle opzichten perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Met als resultaat een aantrekkelijke verlenging van uw woonruimte, inclusief de mogelijkheid om hinderlijk zonlicht en overdadige hitte effectief te weren.

Venvo biedt een complete collectie zonwering van diverse gerenommeerde merken. Officieel Erkend Brustor Sunshop en Weinor Dealer. Wij bieden Brustor en Weinor producten voor een zeer voordelige prijs aan.

Menu