Uw huis beveiligen?

Effectieve producten voor optimale veiligheid!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Effectieve producten voor optimale veiligheid! Het is heel eenvoudig om uw huis te beveiligen en te bewaken. Waar u ook bent, bekijk de beelden live. Kijk wat er gebeurt na een alarmmelding of kijk wat uw huisdier doet als u er niet bent. Zodra de camera beweging signaleert, gaat het alarm af, krijgt u direct een push-bericht en gaat de camera 30 seconden opnemen. 
Somfy One, een intelligente beveiligingscamera en alarmsysteem in één product. Plug& play en leverbaar in 2 versies:

  1. Somfy One
  2. Somfy One+

Somfy One

Eenvoudig uit te breiden met extra Somfy Protect accesoires, zoals bijvoorbeeld een deur-/ raamcontact, extra camera`s en bewegingsdetectoren.

Somfy One+

Is een uitgebreide versie die wordt geleverd met een badge-keyfob en Intellitag™ deur- / raamcontact. De One+ heeft een ingebouwde battery-pack, die de Somfy One+ voorziet van stroom bij stroomuitval gedurende 6 uur, en dát is zéker handig! Tijdens zo`n stroomuitval worden de beelden automatisch opgeslagen in het apparaat zelf, dit dankzij de aanwezige geheugenkaart, zodat u achteraf kunt terugkijken. 

Somfy One+, het All-in-one alarmsysteem. 
Plug & Play, alles wat u nodig heeft met;

  • Full HD Camera
  • Sirene
  • Bewegingsmelder
  • Privacybescherming
  • én back-up batterij

Met de Somfy One+ bent u in 1 keer klaar wat betreft uw beveiliging. Heel gemakkelijk. Het werkt helemaal stand-alone en valt door zijn unieke design niet op in uw interieur. Zet hem gewoon op ee strategische slimme plek, activeer hem met de Somfy Protect app en uw huis is beveiligd!

Lees Hier voor meer informatie over de Somfy ONe

Venvo Zonwering, s`Gravenzandseweg 3, Wateringen.  

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!