Wij zoeken (Leerling) Zonwering monteur(s) lees meer....

  • Profesionele Onderhoudsproducten
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De beste service

    Wij adviseren u graag

    Topmerken in assortiment

    Alleen de hoogste kwaliteit

Onderhoudsproducten

Onderhoudsproducten Zonwering en rolluik reinigen. Uw zonwering en/of rolluik is een prachtige toevoeging aan uw woning. Om dit zo te houden moet u hem natuurlijk wel met regelmaat schoonmaken. Zo doe je dat! Tevens informatie over de doekeigenschappen van zonweringdoek. Zonwering en rolluik reinigen. Uw zonwering en/of rolluik is een prachtige toevoeging aan uw woning. Om dit zo te houden moet u hem natuurlijk wel met regelmaat schoonmaken. Zo doe je dat! Tevens hebben de fabrikanten van de zonweringdoeken de eigenschappen van de doeken omschreven. Wij delen dit graag met u.

Hoe maak ik zonwering schoon?
De armatuur van uw zonwering moet op een dusdanige manier bevestigd zijn dat wanneer het doek volledig is uitgerold, er geen wrijving plaatsvindt. Bij veel wind dient u het zonnescherm niet uitgerold te laten. Bij lichte regen kunt u het zonnescherm uitgerold laten, maar u moet vermijden dat het natte doek voor een langere tijd opgerold blijft. Indien u het natte doek heeft opgerold, moet u het, zodra dit mogelijk is, weer uitrollen om het doek te laten drogen.
 
Regelmatig onderhoud:
Maak uw zonnescherm vrij van stof en oppervlaktedeeltjes door middel van stofzuigen, wegblazen, kloppen of borstelen. Tevens is er een schoonmaakset voor uw zonwering te koop bij Venvo.
 
In de winter 
Om vervuiling van uw zonwering zolang mogelijk tegen te gaan, wordt het ten sterkste aanbevolen om het onder een dakgoot te plaatsen of een beschermingsluifel aan te brengen. Kies voor een zonnescherm met een cassettesysteem voor optimale bescherming gedurende het hele jaar.
 
Nieuw doek
Wanneer u een gloednieuw zonnescherm wilt of wanneer u van kleur of motief wilt veranderen, kunt u denken aan het plaatsen van een ander doek. Vraag het aan Venvo Zonwering, die u een nieuw doek zal aanbieden in de kleur en het motief van uw keuze en in de exacte afmetingen van uw zonnescherm.
Menu