Franse vlag | Venvo
Franse vlag 100x150 cm

Franse vlag 100x150 cm

20,00

Nederlands fabricaat

Levertijd: direct uit voorraad 

Lees meer
€ 20,00
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

€ 20,00
Omschrijving Franse vlag 100x150 cm

Franse vlag 100x150 cm

Franse vlag

De Franse vlag, ook wel de drapeau tricolore, drapeau bleu-blanc-rouge, drapeau français of le Tricolore genoemd. Is de oudste erkende langsvlag ter wereld. De Franse vlag is voor het eerst ontstaan tijden de Franse revolutie. De kleuren van de vlag komen van het wapenschild van Parijs en de kleuren van de Franse koning. Het land heeft verschillende officiële vlaggen gekend. Met de koloniale geschiedenis kent Frankrijk vele verschillende historische vlaggen, Ook hebben veel Franse deelgebieden, gemeenten en departementen een eigen vlag.

Materiaal

Titan Spunpolyester 165 gr. vlaggendoek

Afwerking

De vlaggen zijn licht-, water- en wasecht doordat ze zijn gemaakt van duurzaam materiaal. De vlaggen zijn gemaakt van geweven volpolyester scheepsvlaggendoek. Dit is de sterkste doekkwaliteit in de markt. Alle vlaggen zijn dubbelnaads gezoomd en afgewerkt met broekingband, koord en lus.

Specificaties Franse vlag 100x150 cm
 • Merk: Venvo
 • Verzendkosten: Ophalen bij Venvo na online bestelling | PostNL verzending €6.95
 • Levertijd: Direct uit voorraad

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

Menu