Wij zijn open, maar treffen voorzorgsmaatregelen, lees onze COVID-19 maatregelen

Velux zonwering

Buitenzonwering van Velux.
Houd uw kamertemperatuur aangenaam in de zomer met een buitenzonwering speciaal voor Velux dakramen. 
Het is een voordelige en effectieve manier om tijdens de zomermaanden de overbodige zonnewarmte buiten te houden. De netstructuur is transparant en houdt tot wel 72% van de zonnewarmte tegen terwijl u wel gewoon naar buiten kunt kijken. 

Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De Beste  Service & advies
  Wij delen graag onze expertise met u
 • Betaal in termijnen met Spraypay
  Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Velux zonwering

VELUX ZONWERING

 U kunt de warmte buiten houden en tegelijkertijd uw uitzicht behouden met Velux buitenzonwering. Eenvoudig te monteren.
 
Deze buitenzonwering voor dakramen bieden een effectieve warmtewering, omdat ze de zonne-stralen blokkeren vóórdat deze uw raam bereiken* en uw kamer opwarmen. (* Wel de buitenzonwering geheel naar beneden trekken vóórdat de zon op uw raam staat.)
 
Deze buitenzonweringen van Velux zijn lichtdoorlatend, zodat u nog steeds kunt genieten van uw uitzicht.
 
 • De handbediende zonwering is eenvoudig te bedienen. U tuimelt het raam 180°rond de as en zet de zonwering vast aan de haakjes op het dakraam (buitenzijde). U tuimelt het raam weer dicht en de buitenzonwering trekt zichzelf over de ruit heen. Klaar!
 • Heeft u een elektrisch bediend INTEGRA® dakraam (op netstroom)? Dan zijn deze elektrisch bediende buitenzonweringen (op netstroom) geschikt voor u. U bedient deze producten met de afstandsbediening van uw elektrisch te bedienen dakraam.
 • Heeft u een INTEGRA® dakraam op zonne-energie of een handbediend dakraam? Dan zijn deze elektrisch bediende buitenzonweringen op zonne-energie geschikt voor u. U bedient ze met de meegeleverde afstandsbediening.
 
Venvo levert alle Velux zonwering en binnenzonwering.
U bent welkom in onze showroom of u bekijkt het product online bij www.velux.nl.  Wij leveren de Velux producten voor een interessante prijs.
 
Bel 0174 213273
Specificaties Velux zonwering
 • Aanvragen: Ja
Menu