Velux rolluik

Rolluik van Velux, is de perfecte oplossing om voor zo goed als volledig een kantelraam van Velux te verduisteren, voor optimale warmtewering en betere isolatie. Hiermee is het binnenklimaat volledig te reguleren en tevens wordt het geluid van regen en hagel gereduceerd. Het rolluik is eenvoudig te bedienen en te monteren.

Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De Beste  Service & advies
  Wij delen graag onze expertise met u
 • Betaal in termijnen met Spraypay
  Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Velux rolluik
VELUX rolluiken en Optimale bescherming
Een combinatie van een goed uiterlijk en grote betrouwbaarheid. Het VELUX rolluik heeft een nieuwe vormgeving gekregen om nog beter aan te sluiten op het dakoppervlak, maar wanneer het rolluik niet gesloten is, zijn tevens de lichtinval en het uitzicht van het dakvenster gewaarborgd. Met zes functies in één, biedt het VELUX rolluikeen uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding.
 

Onbelemmerde beweging van het dakvenster

Een VELUX rolluik voegt een aantal praktische voordelen toe zonder de beweging van het dakvenster te belemmeren. Het draaiend gedeelte kan nog steeds volledig getuimeld worden, zodat het dakvenster gereinigd en geopend kan worden wanneer het rolluik gedeeltelijk gesloten is. Bediening geschiedt door middel van een stangbediening of een elektrische bediening.

Ook rolluik op zonne-energie!!!

VELUX levert ook een rolluik op zonne-energie. Dit betekent een op afstandsbedienbaar rolluik, dat wordt gevoed door een zonnecel die zich op de cassette bevindt. Hierdoor hoeft u geen stroomtoevoer te installeren voor het rolluik. Ook een bedieningspaneel aan de binnenzijde van het dak ontbreekt, omdat u het rolluik bediend met behulp van een meegeleverde, radiografische afstandsbediening. Hierdoor kan het rolluik dan ook bijzonder eenvoudig en snel gemonteerd worden op uw dakvenster.
 
 • Aanbevolen voor slaap- en kinderkamers
 • Optimale warmtewering
 • Zo goed als volledig verduistering
 • Isolatie & contactgeluidsreductie
Venvo levert de rolluiken voor een zeer scherpe prijs. 
Tevens krijgt u een forse korting als u zelf monteert. 
Wilt u hier gebruik van maken, mail uw adresgegevens naar info@venvo.nl , geef het type zonwering door inclusief de maten en wij zullen u een aanbieding doen toe komen.
Specificaties Velux rolluik
 • Aanvragen: Ja
Menu