Vacature Administratief medewerker met technische kennis

Vacature Administratie medewerker met technische kennis

Ben je technisch en commercieel ingesteld en heb je affiniteit met kantoorwerk? Dan is dit dé baan voor jou! 
 
Het werk wat we je aanbieden is heel gevarieerd. 
 
Wij zoeken een energiek, accuraat werkende collega die administratief werk wil gaan uitvoeren zoals o.a. het invoeren van bestellingen, beheren van inkooporders, controleren van leveringen, aanmaak van reparatieverzoeken, onderhoudscontracten beheert enz. Tevens met een technische achtergrond en onze rechterhand wordt om telefonisch vragen van klanten te beantwoorden, waarna wij in een later doorgroei stadium jou de mogelijkheid bieden om ook de klant in de showroom op een leuke, commerciële en met technisch inzicht te adviseren over zonweringproducten en rolluiken.

Het doel is dat wij gaan samenwerken als een fijn en goed team en alle hand en spandiensten samen uitvoeren om het eindproduct, de zonwering, rolluiken en overkappingen goed en correct te kunnen opleveren bij de klant. En dat jij als werknemer je fijn en gewaardeerd voelt waarna je aan het eind van de dag met een goed gevoel weer huiswaarts gaat. 

Wat wij belangrijk van jou vinden is; Klantvriendelijk. Van aanpakken weet, overweg kunt met de computer, zelfstandig kan en wil werken, een technisch inzicht hebt en commercieel ingesteld bent. In het hoogseizoen kan het aardig druk zijn, dus stressbestendig is een pré. 
 
Wat kunnen wij jou bieden: Een leuke, zeer afwisselende fulltime baan waar je werkt binnen een fijn en familiair voelend team in een gezellige werksfeer met eigen werkplek. Je krijgt een net loon en bouwt direct jouw pensioen op voor later. Natuurlijk ook vakantiegeld en reiskostenvergoeding. Je hebt 25 vakantiedagen en krijgt volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen. 
 
Venvo BV  Zonweringen is gevestigd in Wateringen op bedrijventerrein Zwethove. De showroom en de werkplaats zijn uitstekend bereikbaar en liggen vlakbij de A4 bij Rijswijk. 

Solliciteren? Kom langs, bel, mail, of vul onderstaand sollicitatie formulier in: 
's Gravenzandseweg 3 2291 PE Wateringen Telefoon:  +31(0)174-213273 Email: mitch@venvo.nl

* Verplichte Velden

Menu