Tibelly collectie | zonweringsdoek | Venvo zonwering & rolluiken
Tibelly collectie Tibelly collectie Tibelly collectie Tibelly collectie
Tibelly collectie

Tibelly collectie

De Tibelly-collectie is zeer uitgebreid te noemen. Het kleurenpalet heeft een grote schakering in blokstrepen, uni’s, en fantasieontwerpen. Tibelly doek wordt op een speciale manier geweven. Acrylaatvezels worden in de massa gekleurd. De kleurharsen worden tijdens de productie toegevoegd aan de vezel. Tibelly doek is daardoor zeer kleurecht.

Lees meer
Vraag dit product bij ons aan
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Omschrijving Tibelly collectie

De doeken uit de Tibelly acryl collectie staan garant voor duurzaam buitengebruik. De doeken worden geweven uit in de massa gekleurde acryl vezels. Hierdoor zit de kleur helemaal in het hart van de vezels, wat zorgt voor een uitzonderlijk langdurige kleurechtheid. Bij de productie van de Tibelly doeken wordt er wordt gewerkt met modern uitgewerkte nabehandelingen en geautomatiseerde permanente controles.

De Tibelly acryl collectie heeft een aan Uni XL doeken, welke uit één stuk worden gemaakt, daar waar de andere doeken in banen van 120cm aan elkaar gestikt worden. De Uni XL doeken zijn naadloos! Let wel dit is niet voor ieder systeem toepasbaar. Voor grote oppelvlakte wordt er altijd met een doek in banen gewerkt, dit geeft een strakker uit resultaat. Voor kleine systemen geeft het naadlose uni xl doek een prachtige uitstraling.

De doeken uit de Tibelly acryl collectie houden allemaal minimaal 90% van de UV-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.

Specificaties Tibelly collectie
 • Aanvragen: Ja
 • Merk: Tibelly
 • Materiaal: Acryl
 • Toepasbaarheid: Knikarmscherm, Markiezen, Terraszonwering, Uitvalschermen, Veranda / Serre zonwering, Zonwering
 • Levertijd: Circa 15 werkdagen (voorjaar/zomer 15 - 25 werkdagen)

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

Menu