Weinor Terrazza overkapping | Venvo zonwering

ZONWERING MONTEUR GEZOCHT! Bekijk onze vacature

weinor terrazza weinor terrazza weinor terrazza weinor terrazza
weinor terrazza

Weinor Terrazza

De mooi vormgegeven terrasoverkapping Weitop Terrazza geeft u de bescherming tegen de weerselementen, in combinatie met de zonwering Sottezza regelt u bovendien naar wens de lichtdoorlaat.

Lees meer
Vraag dit product bij ons aan
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Omschrijving Weinor Terrazza

Weinor Terrazza

Groot voordeel van de zonwering onder de overkapping is het schoon blijven van het zonweringdoek en een mindere windgevoeligheid ten opzichte van een zonwering die op de constructie is gemonteerd. 
 
Het terrasdak, waarmee het terrasseizoen aanzienlijk verlengd wordt, noemen we bij weinor WeiTop Terrazza. Ook optisch is dit terrasdak voor uw huis, terras en tuin een verrijking. Bovendien zorgt het met zijn maximale afmetingen van 600 cm (diepte) bij 680 cm (breedte) voor veel extra ruimte en biedt een aangename bescherming voor de meest uiteenlopende buitenactiviteiten. 
 
Met zij- en onderbouwelementen kan de Terrazza tot serre (niet geschikt voor permanent gebruik, daar hij niet geïsoleerd is!) uitgebouwd worden.
Specificaties Weinor Terrazza
 • Aanvragen: Ja
 • Fabrikant: Weinor
 • Bedieningsvorm: SOMFY Sunea IO motor
 • Kleuren profiel: Antraciet structuur RAL 7016, RAL 9016 wit structuur

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

  • Your license key is not valid for NextBits CSV Pricing Extension.
Menu