Venvo zonwering zoekt monteurs! Bekijk onze vacature....

Sordino

De SORDINO is een 3-buis scherm van Venvo Products, buitengewoon solide, compact en uiterst fraai van vormgeving. Absolute topkwaliteit.

Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De Beste  Service & advies
  Wij delen graag onze expertise met u
 • Betaal in termijnen met Spraypay
  Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Sordino

De SORDINO is een 3-buis scherm van Venvo Products, buitengewoon solide, compact en uiterst fraai van vormgeving. Absolute topkwaliteit. De Sordino luifel heeft een volledig gesloten cassette. Wordt speciaal voor u op maat gemaakt.

Maat

De maximale uitval is 350 cm
Maximale breedte gekoppeld 1500 cm 

Knikarmen

De knikarmen van deze terraszonwering, zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium profielen met dubbele kabels. Ze zijn bevestigd aan een stalen draagbuis. Deze constructie zorgt ervoor dat het gewicht van het scherm goed kan worden verdeeld, waardoor er optimale stabiliteit wordt verkregen.
De maximale uitvalhoek is 35 graden. 
 

Montage zonwering

De Sordino wordt bevestigd d.m.v. meerdere muurbeugels waardoor de krachten verdeeld worden over meerdere bevestiging punten. Tevens is deze luifel voorzien van afdekkappen over de kapsteunen zodat alle schroeven netjes aan het zicht onttrokken worden wat het geheel een zeer fraai uiterlijk geeft.
Voor muur en plafondmontage.
 

Specificaties

De maximale breedte van de Sordino cassette is 7,5 m  bij een uitval van 3.50 m en tot 15 meter koppelbaar
 

RALkleur profielen

De Sordino zonwering is standaard leverbaar in TAN ( technisch geanodiseerd )  crème/wit (Ral 9001), wit (Ral 9010) t.w.antraciet structuur Ral 7016,
Overige Ralkleuren op aanvraag. Deze speciale gemoffelde laklaag zorgt ervoor dat het scherm aanzienlijk beter slag- en slijtvast is. Bovendien is het op deze manier goed bestand tegen UV-straling en corrosiebestendig.
 

Bediening zonwering

De Sordino wordt standaard voorzien van een Somfy elektrische bediening Orea WT. ( geen handbediening mogelijk )
 
Elektrische bediening d.m.v. een opbouwschakelaar of afstandsbediening.
De  Somfy IO motoren zijn uit te breiden met de Somfy Connexoon of Tahoma box, welke het mogelijk maken om uw producten te bedienen middels een app op uw smartphone of tablet. Uit te breiden tevens met b.v. Zon/windautomaat. 
 

Doekkeuze zonwering

Er is keuze uit honderden diverse kleuren doeken. Voor de Sordino zonwering kunt u kiezen uit hoogwaardige kwaliteitsdoeken van o.a. Tibelly en Dickson Orchestra. ( Dickson Jacquard en Max watervast geldt een meerprijs )
Deze uitzonderlijk grote keuze in zonweringsdoek maakt het mogelijk een persoonlijk tintje aan uw zonwering te geven. Deze merkdoeken beschermen u tegen de zon en houdt tenminste 90% van de UV straling tegen.
 

Kenmerken

 • Het doek wordt volledig beschermd door de cassette
 • Muurbevestiging
 • Plafondbevestiging
 • Somfy Sunea IO (kleine meerprijs) voert automatisch correcties uit op de ingestelde begin- en eindstanden, eventueel doekrek wordt gecompenseerd ( standaard met afstandsbediening)
 • Standaard leverbaar in TNA, Antraciet, structuurlak en Ral 9001 en 9010

Informatie Tibelly doek

Tibelly kwaliteit zonwering doek
 

Onderhoud: 

Tibelly doek krijgt een extra water- en vuilafstotende nabehandeling. Hierdoor is het onderhoud eenvoudig. Afnemen met lauw water en een borstel volstaat voor een lange levensduur van uw doek. Laat het doek bij voorkeur niet te lang vochtig opgerold in de cassette zitten. Laat het doek drogen en luchten na een regenbui of schoonmaakbeurt.
 

Bescherming:

Tibelly doek houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de UV-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.
 

Kwaliteit:

Tibelly doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylvezels. De kleur zit in het hart van de vezel, waardoor het doek een uitzonderlijke, langdurige kleurechtheid krijgt.

 

Venvo levert de zonwering voor een zeer scherpe prijs. Tevens krijgt u een forse korting als u zelf monteert. Wilt u hier gebruik van maken, mail uw adresgegevens naar info@venvo.nl , geef het type zonwering door inclusief de maten en wij zullen u een aanbieding doen toe komen.

Specificaties Sordino
 • Aanvragen: Ja
 • Fabrikant: Venvo
 • Breedte van - tot: Gekoppeld tot 1500 cm
 • Uitval maten: 150 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm, 350 cm
 • Type cassette: Gesloten
 • Materiaal: Aluminium, Stalen doekrol
 • Bedieningsvorm: SOMFY OREA WT motor, SOMFY Sunea IO motor
 • Bediening: Elektrisch
 • Toepasbaarheid: Knikarmscherm, Muurbevestiging
 • Kleuren profiel: Antraciet structuur RAL 7016, Crème-wit RAL 9001, Technisch Zilver TNA, Wit RAL 9010
 • Doek collectie bij scherm: Dickson Orchestra, Tibelly Acryl
Menu