Venvo zonwering zoekt monteurs! Bekijk onze vacature....

Screendoeken

Venvo biedt u twee verschillende A-kwaliteiten screendoek: Tibelly Sergé en y ecole, toepasbaar op zowel de standaard screena als de zipscreen. Deze worden afgewerkt met hoogstaande verschillende technieken. Elk doek voor een bepaald type systeem vraagt om zijn eigen manier van confectie.

Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De Beste  Service & advies
  Wij delen graag onze expertise met u
 • Betaal in termijnen met Spraypay
  Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Screendoeken

Tibelly Sergé

Hetgeen een screen zo bijzonder maakt is het Tibelly Sergé screendoek. Zonder de Tibelly Sergé screen doeken is er geen uitstraling, geen zonwering of isolatie. Wanneer het screen naar beneden is dekt het doek de volledige glasoppervlakte af. Dit houdt hinderlijk zonlicht buiten en houdt daardoor de ruimte koel. Een ander uniek en onderscheidende eigenschap van de Tibelly Sergé doeken is dat u wel de mogelijkhei heeft om overdag van binnen naar buiten te kijken, maar niet van buiten naar binnen . Hiermee creëert u rust en privacy, zonder uw zicht naar buiten te verliezen. 

De Tibelly serge screendoeken worden geweven van een combinatie van glasvezeldraden en polyestergarens, en wordt voorzien van een speciale pvc coating. De serge doeken worden geweven met een open structuur van 3%.

De collectie bestaat uit 40 kleuren en dessins, Hiermee is er altijd een perfecte combinatie met de omkasting- en kozijnkleur van uw woning. 

Naast de Sergé collectie is er ook de ecole1% collectie. Deze doeken hebben een minder open structuur en beschermen u daardoor nog beter tegen hinderlijk zonlicht. 

Tibelly Ecole 

De Tibelly ecole 1% collectie wordt net als de serge doeken gemaakt van sterk gecoate glasvezeldradent. Maar doordat deze doeken op een andere manier geweven worden hebben deze doeken een dichtere structuur, waardoor er tot maar liefstl 84% minder direct zonlicht binnen komt.

Het grote voordeel hiervan dat men ondervindt dankzij de ecole doeken is dat het zonlicht nog minder reflecteert op (computer)schermen, digiborden, projectors etc. Hiermee is dit doek dus ideaal voor werk, leeromgevingen, zoals scholen, ziekenhuizen en kantoorpanden.

Specificaties Screendoeken
 • Aanvragen: Ja
 • Fabrikant: Venvo
 • Toepasbaarheid: Knikarmscherm, Markiezen, Screens, Uitvalschermen, Veranda / Serre zonwering, Zonwering
Menu