Screendoeken | Tibelly serge en ecole | Venvo zonwering & rolluiken

Ter uitbreiding van ons team zoekt Venvo (leerling) monteurs! lees meer...

Screendoeken Screendoeken Screendoeken Screendoeken Screendoeken
Screendoeken

Screendoeken

Venvo biedt u twee verschillende A-kwaliteiten screendoek: Tibelly Sergé en y ecole, toepasbaar op zowel de standaard screena als de zipscreen. Deze worden afgewerkt met hoogstaande verschillende technieken. Elk doek voor een bepaald type systeem vraagt om zijn eigen manier van confectie.

Lees meer
Vraag dit product bij ons aan
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Omschrijving Screendoeken

Tibelly Sergé

Hetgeen een screen zo bijzonder maakt is het Tibelly Sergé screendoek. Zonder de Tibelly Sergé screen doeken is er geen uitstraling, geen zonwering of isolatie. Wanneer het screen naar beneden is dekt het doek de volledige glasoppervlakte af. Dit houdt hinderlijk zonlicht buiten en houdt daardoor de ruimte koel. Een ander uniek en onderscheidende eigenschap van de Tibelly Sergé doeken is dat u wel de mogelijkheid heeft om overdag van binnen naar buiten te kijken, maar niet van buiten naar binnen. Hiermee creëert u rust en privacy, zonder uw zicht naar buiten te verliezen. 

De Tibelly sergé screendoeken worden geweven van een combinatie van glasvezeldraden en polyestergarens, en wordt voorzien van een speciale pvc coating. De sergé doeken worden geweven met een open structuur van 3%.

De collectie bestaat uit 40 kleuren en dessins, Hiermee is er altijd een perfecte combinatie met de omkasting- en kozijnkleur van uw woning. 

Naast de Sergé collectie is er ook de ecole1% collectie. Deze doeken hebben een minder open structuur en beschermen u daardoor nog beter tegen hinderlijk zonlicht. 

Tibelly Ecole 

De Tibelly ecole 1% collectie wordt net als de serge doeken gemaakt van sterk gecoate glasvezeldradent. Maar doordat deze doeken op een andere manier geweven worden hebben deze doeken een dichtere structuur, waardoor er tot maar liefstl 84% minder direct zonlicht binnen komt.

Het grote voordeel hiervan dat men ondervindt dankzij de ecole doeken is dat het zonlicht nog minder reflecteert op (computer)schermen, digiborden, projectors etc. Hiermee is dit doek dus ideaal voor werk, leeromgevingen, zoals scholen, ziekenhuizen en kantoorpanden.

Screendoekwaarden

RS: % Zonreflectie

 • Is de waarde van de reflectie. Dit percentage geeft de hoeveelheid zonnestraling aan dat wordt gereflecteerd door het weefsel. Hoe hoger het percentage, des te meer zonnestraling wordt gereflecteerd. Het screendoek vermindert de hoeveelheid licht dat binnendringt en voorkomt daarmee vervelende weerspiegelingen.

AS: % Zonabsorptie

 • Is de waarde van de zonabsorptie. Dit percentage staat voor de hoeveelheid zonnestraling dat wordt geabsorbeerd door het weefsel. Hoe hoger het percentage, hoe meer de warmte wordt geabsorbeerd en dus niet de woning in zal gaan. Het weefsel voert de opgevangen warmte weer naar buiten af. 

GC: Glare Control, Verblindingsbescherming

 • Staat voor anti-verblinding. Deze waarde geeft aan hoe goed het doek de weerkaatsing op glanzende oppervlakken / oppervlaktes vermindert. Den hierbij aan digiborden, beeldschermen, smartphones enz. Er bestaan 4 klassen: 1 t/m 4 , waarbij 4 ( speciaal gemaakt verduisterend doek ) de hoogste / beste waarde is. 

Gtot: Zontoetredingsfactor voor de combinatie glas-zonwering

 • Staat voor zontoetredingsfactor. Het geeft het totale percentage aan energie weer dat door een venster met zonwering naar binnen komt. hoe kleiner de waarde, hoe minder de ruimte erachter opwarmt. In de berekeningen is men uitgegaan van het type glas: C: U-waarde 1,2W/m2K; g-waarde 0,59. Dubbele beglazing met lage emissivitiet coating en ruimte gevuld met argon. ( standaard dubbelglas ) De Gtot waarde is een belangrijke prestatie-eis als het gaat om HR-Zonwering.  

HR Ready

 • Gtot ext waarde 0,10 t/m 0,15

HR + Ready

 • Gtot ext waard < 0,10

Koop uw screendoek bij Venvo!

 

Specificaties Screendoeken
 • Aanvragen: Ja
 • Merk: Venvo
 • Toepasbaarheid: Screens

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

Menu