Renson Schoepenzonwering | Venvo Projectzonwering

Wij zoeken (Leerling) Zonwering monteur(s) lees meer....

Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering Schoepenzonwering
Schoepenzonwering

Schoepenzonwering

SCHOEPENZONWERING ICARUS, Verticale struturele zonwering.Draaibare of in een vaste stand gemonteerde schoepen in een ellipsvorm, vormen het hart van dit geavanceerde zonweringsysteem.

Lees meer
Vraag dit product bij ons aan
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Omschrijving Schoepenzonwering

Schoepenzonwering

De schoepen zijn in geëxtrudeerd aluminium leverbaar in vele varianten. Schoepen met breedtematen 160 tot 400 mm maken nagenoeg elke toepassing uitvoerbaar. Alle schoepen zijn voorzien van aluminium kopschotten waarin de assen en of lagers zijn opgenomen. Bij draaibare schoepen zijn de kopschotten voorzien van en extra aansnijding.

De voor het systeem noodzakelijke stijlen, dragers of liggers zijn in vele varianten leverbaar. Soms als standaard profiel, maar vaak speciaal aangepast op het gewenste ontwerp. Voor die situaties waar een extra lichte lamel noodzakelijk is hebben wij een range van ellipsvormige plaatschoepen in ons pakket. Door de zeer speciale constructiemethodiek zijn dit de enige plaatschoepen zonder zichtbare bevestigingsmiddelen (schroeven, popnagels e.d.) en met slechts 1 vouwnaad. Breedtematen variëren van 200 tot 600 mm.

 Alle schoepen zijn leverbaar in een uitvoering waarbij de schoepen in een vooraf gedefinieerde vaste stand worden gemonteerd of in een beweegbare uitvoering. Bij beweegbare (of kantelbare) schoepen maken wij gebruik van hoogwaardige RVS lineaire motoren. Deze motoren kunnen worden aangestuurd met alle gangbare besturingssystemen.

Onze schoepen zijn uw uitdaging. Welk creatief idee ook ten grondslag ligt aan het door u beoogde eindresultaat, indien het met onze schoepen te maken is dan is uw idee onze constructieve uitdaging.

Specificaties Schoepenzonwering
 • Aanvragen: Ja
 • Bediening: Elektrisch
 • Windresistentie: Brustor zonnescherm met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

Menu