Venvo zonwering zoekt monteurs! Bekijk onze vacature....

Schoepenzonwering

SCHOEPENZONWERING ICARUS, Verticale struturele zonwering.Draaibare of in een vaste stand gemonteerde schoepen in een ellipsvorm, vormen het hart van dit geavanceerde zonweringsysteem.

Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De Beste  Service & advies
  Wij delen graag onze expertise met u
 • Betaal in termijnen met Spraypay
  Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Schoepenzonwering

Schoepenzonwering Renson

De schoepen zijn in geëxtrudeerd aluminium leverbaar in vele varianten. Schoepen met breedtematen 160 tot 400 mm maken nagenoeg elke toepassing uitvoerbaar. Alle schoepen zijn voorzien van aluminium kopschotten waarin de assen en of lagers zijn opgenomen. Bij draaibare schoepen zijn de kopschotten voorzien van en extra aansnijding.

De voor het systeem noodzakelijke stijlen, dragers of liggers zijn in vele varianten leverbaar. Soms als standaard profiel, maar vaak speciaal aangepast op het gewenste ontwerp. Voor die situaties waar een extra lichte lamel noodzakelijk is hebben wij een range van ellipsvormige plaatschoepen in ons pakket. Door de zeer speciale constructiemethodiek zijn dit de enige plaatschoepen zonder zichtbare bevestigingsmiddelen (schroeven, popnagels e.d.) en met slechts 1 vouwnaad. Breedtematen variëren van 200 tot 600 mm.

 Alle schoepen zijn leverbaar in een uitvoering waarbij de schoepen in een vooraf gedefinieerde vaste stand worden gemonteerd of in een beweegbare uitvoering. Bij beweegbare (of kantelbare) schoepen maken wij gebruik van hoogwaardige RVS lineaire motoren. Deze motoren kunnen worden aangestuurd met alle gangbare besturingssystemen.

Onze schoepen zijn uw uitdaging. Welk creatief idee ook ten grondslag ligt aan het door u beoogde eindresultaat, indien het met onze schoepen te maken is dan is uw idee onze constructieve uitdaging.

Specificaties Schoepenzonwering
 • Aanvragen: Ja
 • Bediening: Elektrisch
 • Windklasse: Brustor zonnescherm met windklasse 2 weerstaan aan een windkracht tot 5 Beaufort
Menu