Venvo zonwering zoekt monteurs! Bekijk onze vacature....

Schaarhek BBR M

SCHAARHEK BBR M is een hek met een minimaal pakket, voor situaties waar beperkte ruimte voor de pakketten aanwezig is.Uitermate geschikt voor beveiliging van gevelopeningen, deurpartij voor bedrijven en woningen.

Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De Beste  Service & advies
  Wij delen graag onze expertise met u
 • Betaal in termijnen met Spraypay
  Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Schaarhek BBR M

Venvo werkt al jaren nauw samen met BBrolluiken, te weten Brabander Beveiliging Rolluiken. De informatie hieronder is afkomstig van de site van BBRolluiken.

Dit schaarhek is van topkwaliteit en is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen.

Het type BBR Schubs M is een schaarhek met een minimaal pakket voor situaties waar beperkte ruimte voor pakketten aanwezig is. 

Het frame is gemaakt van versterkingskokers die rechthoekig zijn. De boven rail heeft een open U-profiel. Voor een geruisloze werking wordt er kunststof geleidingswielen en RVS lagers gebruikt.

De onder rail is een U-profiel en opklapbaar.

Alle onderdelen worden op maat gemaakt en zijn perfect afgewerkt tot een compleet product.

Het schaarhek is uitermate geschikt als beveiliging van deurpartijen, gevelopeningen, winkelcentra ect. 

 

Dubbele verticale U-Profielen zorgen voor een goede basis. (10 x 20 x 10 x1,5mm) en platstaf (20x5mm),  Het ruitvormige schaarwerk van platstaf (16 x 4mm) met pennen van staal geklonken en tevens voorzien van kunststof glijnokken zorgen voor een perfect opvouwbaar pakket.

Een sterke en degelijke afsluiting komt door het glijsysteem met een boven lagering van RVS en geleidingswielen van Polyamide.

Een speciaal ontwikkeld enkelzijdig veiligheidsslot in de doorlopende slotstijl zorgen voor een veilige afsluiting. Als optie is er ook een dubbelzijdig slot of insteekslot met europrofielcilinder mogelijk.

Het complete product is vervaardigt uit koudgewalst staal en is standaard elektrolytisch verzinkt.

Als optie kan het schaarhek in elke gewenste RAL-kleur gepoedercoat worden, geleverd worden in rollende uitvoering, slot met europrofielcilinder etc.

Een roestvrijstalen uitvoering is ook leverbaar.

J.A. Mansergas was in Spanje één van de eerste fabrikanten van schaarhekken. Zij zijn nu de trendsetter op het gebied van speciale toepassingen en probleem oplossingen met verschillende types afsluitingen. Hun schaarhek voldoet ruimschoots aan de norm van 70% doorzicht. Maar ook beveiliging technisch past het perfect in de NCP/Borg beveiligingsmatrix welke gehanteerd wordt door het Erkend Rolluik Beveiligingsbedrijf.

Specificaties Schaarhek BBR M
 • Aanvragen: Ja
 • Fabrikant: Venvo
 • Bediening: Elektrisch
Menu