Vouwgordijnen op maat

Al onze vouwgordijnen op maat gemaakt, zodat jij zeker weet dat je de perfecte oplossing voor jouw huis gevonden hebt

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vouwgordijnen kopen

De beste Vouwgordijnen vindt u bij Venvo. Wij leveren professionele vouwgordijnen die zijn gemaakt van de beste materialen. Hiermee garanderen wij dat u altijd A-kwaliteit vouwgordijnen aanschaft. Bij het kopen van vouwgordijnen komt natuurlijk veel kijken. Hierom helpen wij u graag met de beste service en advies. Zo kijken we graag naar uw situatie om zo de beste oplossing te kunnen bieden. Vouwgordijnen kopen is iets wat u niet dagelijks doet. Hierom helpen wij u graag bij het doornemen van de mogelijkheden. Vouwgordijnen kopen doet u bij Venvo wij hebben al meer dan 45 jaar ervaring. Wilt u meer te weten komen over onze verschillende vouwgordijnen. Lees dan direct hieronder verder of vraag direct een offerte aan die is afgestemd op uw situatie. Wil u ook andere mogelijkheden bekijken? Ga dan naar onze raamdecoratie pagina en laat u inspireren. 

Vouwgordijnen aanschaffen

Bij Venvo vindt u een ruim aanbod aan vouwgordijnen. Wij werken samen met veel bekende en minder bekende merken. Hierdoor kunnen voor elke uitdaging een passende oplossing vinden. Zo maken wij het kopen van vouwgordijnen gemakkelijk voor u. Onze vouwgordijnen gaan lang mee. Hiermee kunt u de zon buiten de deur houden en optimaal genieten van uw vouwgordijnen. Vouwgordijnen hebben de naam vouwgordijn omdat ze als ze opgerold zijn het doek gevouwen is. Bij het laten zakken van een vouwgordijn vouwt de stof terug uit. Dit zorgt voor een mooi design en zo kunt u de gordijnen altijd op de gewenste hoogte uitrollen. Dit gaat via een koord dat bevestigd is aan het vouwgordijn. Maar voor het gemak zijn er tegenwoordig ook elektrische vouwgordijnen.

Gordijnen bestellen bij Venvo

U bestelt onze vouwgordijnen gemakkelijk via de website. Bent u op zoek naar een oplossing op maat? Vraag dan een offerte aan via ons Offerte formulier. Hierbij kunt u ook aangeven of u langs wilt komen in onze showroom of dat u wenst dat wij bij u aan huis komen voor een passende oplossing. Bekijk ook eens onze andere producten zoals: duettes, horren of paneelgordijnen.

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!