Wil je sfeer in je huis, maar ook voldoende licht?

Raam vitrage past bij verschillende interieurstijlen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vitrages

Vitrages zijn een soort gordijnen die licht binnen laten en erg stijlvol zijn terwijl de gordijnen de felle zonlicht buiten houdt. Vitrages worden ook wel voile gordijnen genoemd. Als het ware zijn de vitrages hele dunne gordijnen. De voordelen van de vitrages zijn dat ze veel privacy geven en overdag toch veel licht binnenlaten vanwege de transparantie. Dit is afhankelijk van de soort vitrages en kan dus samen met ons naar uw wens worden gemaakt. In combinatie met normale gordijnen zijn de vitrages venvo een prachtige toevoeging voor uw woning. Deze type gordijnen zorgen ervoor dat u een leuke en warme sfeer kunt creëren in uw woonruimte. Vitrages vallen onder ons ruime assortiment raamdecoratie. Neem een kijkje bij onze raamdecoratie en bekijk de andere mogelijkheden. 

Vitrages op maat

Bij Venvo maken wij Vitrages op maat omdat wij het belangrijk vinden dat u de perfecte raamdecoratie heeft voor uw woonruimte. De Vitrages worden helemaal afgestemd op uw type raam, ruimte gewenste kleur en situatie. Daarnaast krijgt u bij ons garantie op de producten die u bij ons bestelt. Als u bij Venvo een Vitrage op maat laat maken dan weet u in ieder geval zeker dat u top kwaliteit gordijnen krijgt tegen een scherpe prijs. De Vitrages kunt u zelf makkelijk monteren. Mocht u de vitrages zelf niet willen monteren dan kunt u gebruik maken van onze montage service. Wij komen dan langs om uw raamdecoratie voor u te monteren.

Op zoek naar andere raamdecoratie of zonweringssystemen? shop dan verder op onze webshop

Venvo is al jarenlang expert op het gebied van raamdecoraties en zonweringssystemen. U kunt bij ons terecht voor oplossingen voor uw raamdecoratie en zonweringssystemen. U kunt bij ons raamdecoraties vinden zoals lamellen, rolgordijnen en aluminium jaloezieën. Ook kunt u zonweringssystemen vinden zoals knikarmschermen, screens en rolluiken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor vitrages bij jouw thuis? Kom langs in onze showroom of neem contact met ons op! Ook voor andere vormen van Raamdecoratie zit je bij Venvo goed!

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!