ZONWERING MONTEUR GEZOCHT! Bekijk onze vacature

  • Profesionele Rolgordijn
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De beste service

    Wij adviseren u graag

    Topmerken in assortiment

    Alleen de hoogste kwaliteit

Rolgordijn

Rolgordijn kopen?

Wilt u elegante en mooie rolgordijn kopen? Dan bent u bij Venvo aan het juiste adres. Rolgordijn kopen doet u bij Venvo omdat wij rolgordijn op maat maken voor u. U kunt bij Venvo verschillende rolgordijn kopen die het beste bij uw interieur passen. Rolgordijnen hebben wij in een uitgebreide collectie. Zowel zonwerend als lichtdoorlatend. Tevens een combinatie van beide. Zit u in het project markt en wilt u hiervoor een rolgordijn kopen? Venvo heeft een groot aantal rolgordijnen met vlamvertragende stoffen. Zo houdt u meer veiligheid in het project omgeving.

Maxi Rolgordijn kopen

Wilt u rolgordijn kopen voor grote ruimtes? Ook hier bieden wij u diverse oplossingen. Eén daarvan is onze zeer degelijke Maxi Rolgordijn met diverse bedieningsmogelijkheden. De kettingbediening is standaard, daarnaast is slingerstang-bediening of gemotoriseerde bediening ook mogelijk. De Maxi roller is met name in de projectmarkt zeer geschikt. Venvo levert al vele jaren met volle tevredenheid aan particulieren en bedrijven horizontale jaloezieën. U kunt kiezen om dit product zelf op te hangen, of dit uit te laten voeren door een van onze nette, goed opgeleide, monteurs.

Keuken, badkamer rolgordijn kopen

Rolgordijn kopen voor in de keuken, kinderkamer of badkamer kan ook bij Venvo. Zoals eerder aangegeven maakt Venvo rolgordijnen voor alle typen interieur waaronder voor keukens, kinderkamers en badkamers. Rolgordijn kopen geeft u privacy in uw eigen woning.

Op zoek naar andere oplossingen?

Wilt u naast rolgordijnen kopen ook andere typen producten kopen zoals bijvoorbeeld screens, knikarmschermen of duorolgordijnen? Bekijk dan onze website verder. Venvo biedt een tal van mogelijkheden om de zon af te schermen. Voor Meer informatie kunt u terecht in onze ruime showroom. U kunt ook het aanvraagformulier aan de rechterkant invullen. Kijk verder op onze site voor andere vormen Raamdecoratie!

Menu