Voor jouw privacy, gemak en veiligheid

Bekijk onze mogelijkheden voor onze rolgordijnen op maat

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Verduisterende rolgordijnen

Zoekt u verduisterende rolgordijnen? Dan bent u bij Venvo aan het juiste adres. Met onze meer dan 45 jaar aan ervaring en kennis helpen wij je aan verduisterende rolgordijnen. Normale of totale kamer verduistering? Er zijn allerlei redenen waarom u verduisterende rolgordijnen kunt overwegen. Venvo helpt u graag met een advies op maat. Wij kunnen u o.a. de prachtige collectie van Luxaflex® aanbieden met een ruim assortiment aan (kamer)verduisterende stoffen. Verduisterende rolgordijnen zijn in geslote toestand 99% lichtdicht en dus uitermate geschikt voor slaapkamers. De speciale thermo coating aan de achterzijde is sterk reflecterend en houdt voor een deel ongewenste warmte buiten. Meer weten over onze verduisterende rolgordijnen lees dan hieronder verder of vraag direct een offerte aan via ons offerte formulier.

Eigenschappen verduisterende rolgordijnen

Rolgordijnen bieden de perfecte oplossing als je op zoek bent naar een stijlvolle oplossing voor het deels verduisteren of helemaal verduisteren van een ruimte. Onze rolgordijnen kunnen op maat worden gemaakt. We hebben in assortiment verschillende soorten verduisterende stoffen. Hiermee kunt u altijd een passende stof vinden. Onze experts helpen je bij het samenstellen van de perfecte verduisterende rolgordijnen. Ze geven advies en helpen je bij het adviseren.

Advies van Venvo

Voor advies op maat kunt u een afspraak maken om langs te komen in onze showroom. Heeft u liever dat wij bij u langs komen voor het opmeten van de ramen en deuren. Dat is ook mogelijk! Maak via ons contactformulier een afspraak en wij komen bij u thuis langs. Bekijk daarnaast ook eens onze andere producten zoals zonwering, raamdecoratie. Hiernaast vindt u op onze website ook nog onze verschillende projecten en merken. Zo krijgt u een impressie van wat voor projecten wij voltooien. Maak vandaag nog een afspraak of bestel direct de verduisterende rolgordijnen gemakkelijk online via onze webshop.

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!