Ergonomisch werken?

Met de Somfy producten voor raamdecoratie en gordijnen creëert u uw ideale sfeer, een comfortabel leven in een stijlvol huis

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Met de Somfy producten voor raamdecoratie en gordijnen creëert u uw ideale sfeer, een comfortabel leven in een stijlvol huis.

Met één afstandsbediening bestuurt u alle toepassingen voor uw raamdecoratie en gordijnen;

  • Ergonomische, intuitieve afstandsbediening, Telis RTS
  • Ligt prettig in de hand
  • Is stijlvol
  • Kan van 1 tot 16 elektrische raamdecoraties en/of gordijnen mee bedienen.

Als u uw raamdecoratie of gordijnen aansluit op een zonsensor, dat gaan ze automatisch dicht om verkleuring van meubelen en tapijt oor de zon te voorkomen. 

Elektrische gordijnrails 

Laat uw huis een oase zijn van comfort en rust, waarin u de controle heeft over de gordijnen en raamdecoratie. Met 1 druk op de knop van uw afstandsbediening, smartphone of draadloze schakelaar, kiest u elke gewenste tussenpositie van uw gordijnen. Van wijd open tot een kleine openingskier, u kiest steeds weer de gewenste sfeer in uw woon- of slaapkamer.

Waarom gordijnen motoriseren?
Met de Somfy elektrische systemen bedient u alle gordijnen eenvoudig via een afstandsbediening of smartphone. Gordijnen die elektrisch zijn, raken minder snel beschadigd en vuil en hangen zonder moeite altijd perfect. 

U kunt uw favoriete positie van uw gordijnen opslaan en stel vervolgens de gordijnen in met één druk op de `My`-knop van de Somfy afstandsbediening. 
Verbind de elektrische gordijnrails van Somfy met een timer en de gordijnen sluiten en openen zich automatisch op het gewenste tijdstip. Dit is niet alleen comfortabel als u thuis bent, maar door uw gordijnen te automatiseren, ontwikkelt u ook direct een goede aanwezigheidssimulatie en dus beveiligen tegen inbraak als u níet thuis bent.

De Somfy gordijnmotor en rails zijn eenvoudig integreerbaar met alle typen gordijnen, of ze nu traditioneel, met plooi, met of zonder verduistering zijn. De motor is onzichtbaar weggewerkt achter het gordijn. De rail is in elke exacte lengte, tot 10m leverbaar. 

Kenmerken van de motor:

  • Aangedreven door batterijen of netstroom
  • `Plug & Play` - oplossing
  • Soepele en stille beweging van de runners en motor
  • Middensluiting of opening naar 1 kant
  • Motor gemonteerd aan linker- of rechterzijde
  • Aanpasbare of automatische eindstops.

Voor meer informatie druk `Hier

Venvo zonwering Wateringen. 

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!