Plisségordijnen op maat zijn geschikt voor bijna ieder type raam

Plisségordijnen hebben een strakke uitstraling, maar brengen tegelijkertijd sfeer in een ruimte

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Plissé gordijnen

Wilt u mooie plissé gordijnen in uw woonruimte waardoor u zelf het licht kunt regelen terwijl u geniet van uw privacy? Dan bent u bij Venvo aan het juiste adres omdat wij bij Plissé gordijnen op maat en naar wens maken voor u. Plissé gordijnen zorgen voor privacy en regelen het licht in de woonruimte. Daarnaast kunnen plissé gordijnen zorgen voor een leuke sfeer in de woonruimte. Er zijn meerdere typen plissé gordijnen. Zo zijn er bijvoorbeeld plissé gordijnen en honingraat plissé gordijnen. Het verschil tussen deze gordijnen is dat bij plissé gordijnen er gebruik wordt gemaakt van een enkel laag geplooide stof. Bij honingraat plissé gordijnen wordt er gebruik gemaakt van een dubbel laag en krijgt het gordijn via de zijkant een honigraat structuur. Dit werkt isolerend. Daarnaast bestaan er ook top down, bottom up plissé gordijnen. Bij dit type gordijn heeft u de mogelijkheid om de bovenste en onderste lat naar wens te verschuiven. Op deze manier kunt u zelf bepalen welke gedeelte van het raam u bedekt terwijl u nog steeds van het buitenlicht kunt genieten. Plissé gordijnen vallen in ons ruime assortiment raamdecoraties. Bent u aan het oriënteren of wil u de verschillende mogelijkheden vergelijken? Neem dan een kijkje bij onze raamdecoratie

Plissé gordijnen bestellen bij Venvo

Als u plissé gordijnen bestelt bij Venvo dan kunt u er zeker van zijn dat u top kwaliteit producten ontvangt voor een mooie prijs. Bij venvo maken wij alles op maat zodat u er zeker van bent dat u de juiste en perfecte raamdecoratie krijgt. Ook krijgt u garantie op alle producten die u bij ons bestelt. Tenslotte zijn plissé gordijnen makkelijk te monteren. Maar mocht u daar geen tijd voor hebben dan kunt u altijd gebruik maken van onze montage diensten. Wij komen dan naar u om uw gordijnen voor u te monteren.

Voor andere raamdecoraties of zonweringssystemen

U kunt bij Venvo andere raamdecoraties of zonweringssystemen vinden. Zo vindt u bijvoorbeeld lamellen, vouwgordijnen knikarmschermen en nog veel meer! Bij Venvo zit u goed.

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!