ZONWERING MONTEUR GEZOCHT! Bekijk onze vacature

  • Profesionele Houten jaloezieën
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De beste service

    Wij adviseren u graag

    Topmerken in assortiment

    Alleen de hoogste kwaliteit

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn een vorm van binnen zonwering. Tevens dient het als Raamdecoratie. Houten jaloezieën bestaan meestal uit horizontale stroken die verstelbaar zijn. Door de verstelbaarheid regelt u zelf hoeveel privacy u wilt of dat u meer of minder licht binnen wilt laten. Houten jaloezieën zijn elegant, praktisch en tijdloos. Daarnaast brengen houten jaloezieën ook een tal van andere voordelen met zich mee. Zo kunt u houten jaloezieën makkelijk schoonhouden en verkleuren de houten jaloezieën niet. Daarnaast zorgen houten jaloezieën ervoor dat u een gezellige en warme sfeer in huis hebt.

Houten jaloezieën bestellen bij Venvo

Als u houten jaloezieën bestelt bij Venvo dan kunt u er zeker van zijn dat u een top kwaliteit product krijgt tegen een scherpe prijs. Daarnaast krijgt u van ons garantie op onze producten. Wij zijn al jarenlang experts op het gebied van zonweringssystemen en woningdecoratie. Wij maken al onze producten op maat zodat u het juiste raamdecoratie of zonweringssysteem krijgt die het best bij uw omgeving past. U kunt zelf aangeven hoe groot, welke kleur, materiaal en breedtes de houten jaloezieën moeten zijn. Daarnaast zijn de houten jaloezieën die wij maken makkelijk en eenvoudig te monteren. Bij ons heeft u ook de mogelijk dat wij de zonweringssystemen bij u monteren.

Bent u op zoek naar andere zonweringssystemen?

Wij bieden naast houten jaloezieën ook een tal van andere zonweringssystemen aan. Bekijk onze webshop verder. U vindt vast en zeker iets wat u aanspreekt. Wij bieden zonweringsystemen voor zowel buiten als binnen aan. Zo kunt u voor binnen zonweringssystemen vinden zoals lamellen, rolgordijnen en paneelgordijnen. Voor zonweringsystemen voor buiten hebben wij producten zoals screens, buitenjaloezie en knikarmschermen. Voor zonweringssystemen voor binnen en voor buiten bent u bij Venvo aan het juiste adres. voor vragen of persoonlijk advies kunt u ons bereiken op +31(0)174-213273 of op info@venvo.nl

Menu