Op maat gemaakte horren

Houd de insecten buiten

Filteren
Horren
(2 artikelen)
per pagina
2 producten
 1. Plissé hordeur
  Plissé hordeur
  • plissé hordeur
  • Eenvoudig te bedienen
  • Horgaas
  • Verschillende ralkleuren
 2. Raamrolhor DeLux
  Raamrolhor DeLux
  • Raaminzethor
  • Aluminium profiel
  • Zwart, grijs of anti-pollen gaas
  • Verschillende ralkleuren
Filteren
Horren
(2 artikelen)
per pagina
2 producten

Horren bestellen

Wilt u horren bestellen? Bij Venvo vindt u veel verschillende soorten horren die u gemakkelijk kunt bestellen via onze website. Een hor is een soort deur die bedoeld is om lucht binnen te laten zonder dat je daarbij last krijgt van ongedierte wat naar binnen vliegt of andere ongewenste materialen die ongewenst je woning proberen binnen te dringen. De horren van Venvo zijn een stijlvolle oplossing voor dit alledaagse probleem. Horren bestellen voor ramen of voor deuren gaat heel gemakkelijk. Onze horren zijn bestelbaar in verschillende soorten kleuren en maten. Hiermee haalt u dus horren in huis die passen bij het uiterlijk en design van uw woning. Hieronder vindt u meer informatie over onze horren. Maar heeft u de gewenste horren al gevonden vraag dan direct een offerte aan of kom langs in onze showroom.

Horren laten installeren

Wij van Venvo hebben met ruim 45 jaar aan ervaring in het produceren en installeren van horren. Zo vindt u op onze website onze eigen horren en ook horren van bekende merken terug. De horren worden naar uw wensen geproduceerd en geïnstalleerd. Hierdoor leveren wij altijd kwaliteit. Horren zijn de oplossing voor het buiten houden van verschillende soorten insecten en ongedierte. Met een hor voor je raam of deur kun je koele lucht naar binnen laten zonder dat je zorgen hoeft te maken over vervelende insecten die in je huis binnen komen. Sommige van onze horren kunnen ook geleverd worden met speciaal anti-pollengaas. Dit is geschikt voor mensen met hooikoorts of een pollenallergie.

Horren bestellen bij Venvo

Via onze website maakt u gemakkelijk een afspraak om langs komen in onze showroom. Heeft u al in gedachten wat voor horren u in huis wilt hebben. Vraag dan gemakkelijk een offerte aan daarna kunt de horren bestellen. Wij komen ook aan huis om de mogelijkheden te bespreken. Hierbij kunnen wij ook direct de ramen en deuren opmeten. Daarnaast controleren wij ook welke bevestiging mogelijkheden er allemaal zijn. Bekijk naast onze horren ook eens onze zonwering, merken en andere raamdecoratie. Tot snel bij Venvo!

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!