Naar buiten kijken en toch privacy?

Met duo rolgordijnen regel je het licht zodat jij kunt genieten van de perfecte sfeer en mate van privacy

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Duo rolgordijn kopen

Wilt u een duo rolgordijn kopen om uw raamdecoratie in uw woning compleet te maken? Duo rolgordijn kopen doet u bij Venvo omdat de rolgordijnen van Venvo kenmerken hebben zoals jaloezieën die hebben. Tevens het enorme gemak van een rolgordijn. De duo rolgordijnen hebben 2 verschillende kleuren stof waarbij de ene transparant is en dus zonlicht binnenlaat en de andere baan verduisterd. Doordat beide banen langs elkaar bewegen kunt u de rolgordijnen zo instellen naarmate uw behoefte aan privacy. Duo rolgordijn kopen is dus een goed idee als u uw woonomgeving nog meer comfort wilt geven. Zonlicht naar binnen laten komen terwijl u uw privacy kunt houden, geweldig toch!

Voordelen duo rolgordijn kopen bij Venvo

Een duo rolgordijn kopen doet u bij Venvo omdat wij jarenlang experts zijn op zonwering en in woningdecoratie. Daarnaast zijn alle producten die wij verkopen van de hoogste kwaliteit. Wij vinden het enorm belangrijk om onze klanten alleen de hoogste kwaliteit producten aan te bieden. Mocht u een duo rolgordijn kopen bij ons dan wordt uw gordijn geheel op maat gemaakt en naar uw wensen en behoeftes. Omdat wij de duo rolgordijn geheel op maat maken voor u heeft u dus een uitgebreide keus aan kleur en modellen. Wilt u een duo rolgordijn kopen, maar wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan telefonisch contact met ons op +31(0)174-213273. U kunt ons ook mailen op info@venvo.nl. Wij helpen u dan graag verder om de perfecte duo rolgordijn bij u thuis of op de zaak te krijgen.

Naast duo rolgordijn kopen op zoek naar iets anders?

Wilt u een duo rolgordijn kopen, maar bent u ook zoek naar andere zonwering oplossingen zoals bijvoorbeeld screens, rolluiken of een overkapping. Bekijk dan onze gehele collectie raamdecoratie! Naast onze Duo Rolgordijnen hebben wij nog veel meer verschillende vormen van raamdecoratie. Kijk snel verder op onze site of kom langs in onze showroom in Wateringen.

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!