Laat je inspireren

Onze specialisten staan voor je klaar 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Duettes

Zoekt u Duettes voor het creëren van schaduw? Dan hebt nu bij Venvo op de juiste website. Bij ons vindt u tegenwoordig ook stijlvolle duettes in ons raamdecoratie assortiment. Deze zijn perfect voor als u een deel van het raam wilt verduisteren. Duettes zijn in principe hetzelfde als plissé gordijnen met het verschil dat duettes een dubbele stof hebben. Door deze dubbele stof heeft een duette enkele voordelen ten opzichte van de plissé gordijnen. Enkele voordelen van een Duette zijn:

  • De draden die door een Plissé gordijn lopen zijn door de dubbele stof niet zichtbaar.
  • De dubbele stof heeft een isolerend effect. Hierdoor bespaart u energie.
  • Verschillende stoffen & kleuren mogelijk.
  • Dempende werking
  • Duettes kunnen goed tegen condens en vocht. Hierdoor zijn duettes ideaal om bijvoorbeeld in uw badkamer te hangen.

Duettes aanschaffen

Weet u niet zeker welke maat duettes u nodig heeft of welke kleur het mooiste staat in uw huis of kantoor. Kom dan eens lang in onze showroom. Hier vindt u verschillende voorbeelden van de mooiste en leukste duettes voor in uw woning of kantoor. Hierdoor wordt het uitkiezen van de zonwering die echt bij uw ruimte past een stuk makkelijker. Doordat wij al ruim 45 jaar ervaring hebben met het verzorgen van zonwering en raamdecoratie. Kunnen wij u ook adviseren in welke oplossing het beste past bij uw situatie.

Bestellen bij Venvo

Heeft u gevonden wat u zoekt bestel het dan gemakkelijk via onze website of neem een kijkje in onze showroom. Wij helpen u graag. Bekijk ook eens onze andere producten zoals zonwering en andere raamdecoratie. Wij werken samen met de beste merken. Zo kunnen we de beste kwaliteit garanderen. Dus kom vandaag nog langs bij Venvo

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!