Voor jouw privacy, veiligheid en gemak

Aluminium jaloezieën worden altijd op maat gemaakt, zodat het naadloos in jouw kozijn past. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken, zijn stijlvol en beschermen je interieur tegen de felle zonnestralen.

Filteren
Aluminium jaloezieën
(1 artikelen)
per pagina
1 Product
 1. Aluminium jaloezieën
  Aluminium jaloezieën
  • Veel uitvoeringen
  • Geeft een industriële look
  • Spatwaterdicht
  • Ook voor grote ruimtes
Filteren
Aluminium jaloezieën
(1 artikelen)
per pagina
1 Product

Aluminium Jaloezieën kopen

Wilt u Jaloezieën kopen van een hoog kwaliteit tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij Venvo aan het juiste adres. U wilt aluminium jaloezieën kopen omdat deze elegant, praktisch en tijdloos zijn. Aluminium jaloezieën kopen doe je ook vanwege de klassieke manier om zowel de richting als de intensiteit van de lichtinval te regelen. Ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers of keukens. Aluminium jaloezieën kopen doe je daarnaast ook omdat het een duurzame zonwering systeem is die jarenlang kan meegaan. De Aluminium jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes te weten 16 mm, 25 mm, 35 mm en 50 mm. Een ander voordeel van aluminium jaloezieën kopen is dat u er zeker van bent dat de kleuren niet vervagen. Tenslotte zijn de aluminium jaloezieën makkelijk schoon te houden. 

Aluminium jaloezieën kopen bij Venvo

Aluminium jaloezieën kopen doet u bij Venvo omdat u dan gegarandeerd bent om de beste kwaliteit te krijgen tegen een scherpe prijs. Venvo is al jarenlang expert op het gebied van zonweringssystemen en woningdecoratie en is dan ook een echte specialist in raamdecoratie. Mocht u aluminium jaloezieën kopen bij Venvo dan wordt deze op maat gemaakt voor u en gaan wij kijken naar hoe wij zo goed mogelijk de jaloezieën naar uw wensen en behoeften kunnen maken. U kunt zelf de kleur, en lamelbreedtes doorgeven en wij zullen ervoor zorgen dat deze perfect in uw omgeving past. Wilt u aluminium jaloezieën kopen maar wilt u graag meer weten over de mogelijkheden hiervan? Neem dan contact met ons op 0174 - 213273 of mail ons naar info@venvo.nl

Aluminium jaloezieën kopen van verschillende merken

Wilt u aluminium jaloezieën kopen van een bepaald merk?. Wij hebben diverse merken waaronder het A merk Luxaflex, Sundeco, ABDeco, Velux . De aluminium jaloezie waaier bestaat uit meer dan 240 stalen per product waaronder stijlvolle basics, trendy en traditionele kleuren en Designs. Hout-look, geperforeerd, hoogglans, mat of geanodiseerd. Uiteraard is de binnenzonwering met diverse bedienings- varianten te leveren.

Op zoek naar andere zonweringssystemen?

Venvo levert al vele jaren met volle tevredenheid aan particulieren en bedrijven horizontale jaloezieën. U kunt kiezen om dit product zelf op te hangen, of dit uit te laten voeren door een van onze nette, goed opgeleide, monteurs. Kijk voor andere raamdecoratie zoals rolluiken, screens of lamellen verder op onze site!

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!