Prostor P7 Parasol

Prostor P7, Vrijhangende en enkelvoudige parasol met manuele bediening. Wordt bevestigd op een voet of via muurbevestiging. Draait 300° voor schaduw elk moment van de dag. Maat XL 3 m / Rond 3.50 m. Ral 9007 / limited edition Ral 9016 en 9005. Prijs vanaf € 1180

Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De Beste  Service & advies
  Wij delen graag onze expertise met u
 • Betaal in termijnen met Spraypay
  Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Prostor P7 Parasol

Prostor P7

Di is een parasol van de fabrikant Prostor uit Belgie. Het is een zuster bedrijf van Brustor zonwering.

Bij Prostor worden Parasols en bijhorende accessoires geproduceerd. Bij de ontwikkeling van de producten staan gebruiksvriendelijkheid, duurzaamheid en Design centraal. Prostor heeft een engineeringsteam die garant staat voor de kwaliteit van de bestaande producten en ontwikkeling van nieuwe producten.

KENMERKEN PROSTOR P-7

 • Vormen vierkant of rond
 • Bevestiging tegelvoet, grondanker of draaibare muurbeugel
 • Bediening manueel- paal draait 300°

De PROSTOR P7 Parasol en de PROSTOR P7-XL Parasol wordt geleverd met een elegante halfronde paal, bestaat uit één parasol en kan daarenboven eenvoudig 300° meedraaien met de zon, zonder dat de parasolvoet of grondanker verplaatst moet worden. Naast het elegante Design en de degelijke uitstraling, is vooral het grote gebruiksgemak een troef.

De parasol bestaat uit 1 parasol en is zowel in de ronde (diameter 3,50 m) als in de vierkante versie (2,50x2,50 m of XL- versie: 3,00x3,00 m) beschikbaar.
Te verkrijgen tevens als muurparasol

P7 - Uno Ral 9007 keuze uit; 

 • Singel paal + 1 parasol Ø 3,50 m
 • Singel paal + 1 parasol 2,50 x 2,50 m
 • Singel paal + 1 parasol 3,00 x 3,00 m ( XL )

P7 - Mural Ral 9007 keuze uit; 

 • Singel paal muur + draaibare muurbeugel + 1 parasol Ø 3,50 m
 • Singel paal muur + draaibare muurbeugel + 1 parasol 2,50 x 2,50 m
 • Singel paal muur + draaibare muurbeugel + 1 parasol 3,00 x 3,00 m ( XL )

MUURBEVESTIGING
Als u liever de parasol tegen een muur bevestigd i.p.v de staande versie is dit mogelijk met de P7 ( ook P6, deze is niet draaibaar ). De paal kan aan de muur bevestigd worden met 2 ‘draaibare’ beugels. Door het meedraaien met de zon, kiest u eenvoudig waar u schaduw wenst, op elk moment van de dag. De P7 muurparasol kan optimaal draaien wanneer hij op een hoek gemonteerd is. Het vergrendelingsasje zet de parasol vast zodat hij niet met de wind meedraait. ( uitvoering in vierkant, XL  en rond ) 

DOEKEN
U heeft keuze uit 12 verschillende kleuren, het doek is bijzonder sterk en goed bestand tegen scheuren. Het doek droogt zeer snel en is het schimmel- en rotvrij. Tevens houdt het doek 95% of 100% van alle UV straling tegen, afhankelijk van de doekkeuze.

EIGENSCHAPPEN DOEK 

 • Dickson Acryl: 100% in de massa geverfd.
 • Gewicht : 290 g/m2 
 • Kleurechtheid : 7-8/8 ( standaard ISO 105 B04 )
 • Waterdichtheid: > 300 mm waterkolom
 • Onderhoud: alle doeken zijn wasbaar en makkelijk te vervangen. ( kijk voor vervangen bij product `Vervangdoek`
 • Stijlvolle afwerking van arm en frame in geanodiseerd aluminium.

UV FILTER DOEK
Door de aantasting van de ozonlaag worden steeds minder ultraviolette stralen gefilterd, waardoor de risico’s voor de gezondheid groter zijn bij langdurige blootstelling aan de zon zonder bescherming. Alle P6 en P7 doeken verminderen de UV-stralen en geven u en uw kinderen zo de ideale bescherming tegen de schadelijke gevolgen van zonnestraling (100% van de UV-stralen worden gefilterd). De 2 lichtere kleuren (White Sand en Natural White) filteren 95% van de UV-stralen. > De Skin Cancer Foundation beveelt Dickson acryl aan als hulpmiddel in de preventie van huidschade door zonnestralen in combinatie met o.a. een goede zonnebrandcrème. > Dit label garandeert dat het doek geen enkele giftige stof bevat en dat het geen enkel risico vormt voor uw gezondheid, uw huid of voor het leefmilieu (Oeko-Tex 100).

ONE MOVE SYSTEEM
Het gepatenteerde `One Move Systeem` zorgt ervoor dat de parasol in één glijbeweging heel eenvoudig geopend en weer gesloten kan worden.
Als u de parasol wilt sluiten, kan de tafel gewoon blijven staan.
De Parasol Prostor P6 opent en sluit boven standaard maten tafels en stoelen ( dit geldt niet voor de XL versie )

HANDBEDIENING
De bediening van deze parasol verloopt extra licht, dit dankzij de GASVEER die het gewicht van de parasol compenseert. Draai de wielwagen los en door een simpele glijbeweging wordt de parasol geopend of gesloten.
Voor gebieden met een zeeklimaat is de Optionele INOX GASVEER een aanrader ( geldt niet voor de XL versie, is 3.00 m )

MOTORBEDIENING
Niet mogelijk op de P7, wel op de P6 Quattro

ZWENKWIELTJES MET REM
U kunt heel eenvoudig de parasol verplaatsen zonder moeite dankzij de zwenkwieltjes met rem. Deze is enkel te verkrijgen op de P6 of P7 UNO parasol ( max. belasting voor 4 wieltjes is 320kg ) 

LIMITED EDITION
Er is tijdelijk een speciale editie leverbaar. Deze wordt geleverd in een Ral 9005 ( zwart ) of Ral 9016 ( wit ) tegen een meerprijs.
Niet verkrijgbaar in de XL versie.

VERLICHTING
Als optie kunt u kiezen om in het midden van de parasol een Power LED te monteren die aan- en uitgeschakeld worden d.m.v. een afstandsbediening. De LED verlichting is niet alleen functioneel maar zorgt voor een bijzonder romantisch gevoel op elk terras. De elektrische bekabeling van de verlichting evenals de elektrische bekabeling van de motor zitten volledig en netjes weggewerkt in het frame en in de paal. De elektrische bediening van de P7 parasol als ook de optionele LED verlichting kunnen eenvoudig  gestuurd worden door één enkele afstandsbediening.

VERWARMING
Een geïntegreerd verwarmingselement, 1500W, is tevens verkrijgbaar voor de Prostor P7 parasol. De verwarming hoeft niet afgenomen te worden bij het openen of sluiten van de parasol(s). Indien u dit toch wenst dan kan de verwarming heel eenvoudig verwijderd worden. De verwarming is bestand tegen regen en waterstralen (IP65). ( niet voor muurbevestiging te gebruiken ) 

U kunt apart bij bestellen een enkel of dubbel stopcontact. 

Venvo Zonwering levert alle producten van Prostor parasols en Brustor Zonwering.  Tel 0174 213273

Wij verzenden tegen een vergoeding de parasols door heel Nederland en Belgie.

Specificaties Prostor P7 Parasol
 • Aanvragen: Ja
Menu