Ter uitbreiding van ons team zoekt Venvo (leerling) monteurs! lees meer...

  • Profesionele Projectzonwering
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De beste service

    Wij adviseren u graag

    Topmerken in assortiment

    Alleen de hoogste kwaliteit

Projectzonwering

Al in de eerste fase van uw projecten kunt u gebruikmaken van onze deskundigheid. Samen met u bekijken we de specifieke situatie om zo een optimale oplossing te vinden. Vervolgens produceren we in veel gevallen in eigen beheer maatwerk dat ieder ontwerp en iedere toepassing mogelijk maakt. Daarbij zijn de levertijden aanzienlijk korter, wat vooral 's zomers een uitkomst is. Tot slot kunt u bij ons terecht voor een snelle en vakkundige montage.

Gedurende het totale project heeft u een persoonlijke adviseur die het project begeleidt, u adviseert en altijd bereikbaar is voor vragen. En omdat de kwaliteit van ons werk ook in de toekomst gewaarborgd moet zijn, krijgt u garantie op de producten en montage en kunt u diverse servicecontracten afsluiten.

Zonwering informatie voor architecten

Venvo werkt veel samen met u, de architect, omdat wij weten wat u wil, omdat wij net zoals u hoge eisen stelt aan het product. Daarom biedt Venvo hoogwaardige zonweringoplossingen, die zowel functioneel als esthetisch zijn. 

Per 1 januari 2021 geldt de BENG, NTA 8800.  U dient als architect structureel slim rekening te houden dat bij woningen die worden opgeleverd oververhitting wordt voorkomen. Dat betekent dan naast dak-, vloer en wandisolatie nu ook Zonwering een onderdeel geworden is van de normen. Het doel is om in de zomer de woning minder warm te laten worden, waardoor airconditioning minder snel nodig is en in de winter de kou buiten te laten zodat er minder gestookt hoeft te worden. De bouwer die niet aan deze eisen voldoet, mag zijn projecten straks niet meer realiseren. 

Rapport BENG - Hierin wordt geregeld dat nieuwe gebouwen aan de eisen voor nagenoeg energieneutrale gebouwen moeten voldoen.

Voor de nieuwbouw worden per 1 januari 2021, i.p.v. de EPC-eisen, eisen gesteld aan de uitkomsten van de BENG-indicatoren en aan het indicatiegetal TOjuli(woningbouw). Hiermee wordt er inzicht gegeven in de energieprestaties van gebouwen en het risico op temperatuuroverschrijding. Dit wordt bepaald door de indicatoren volgens de NTA 8800. Om de energielabel van bestaande bouw vast te stellen, zal diezelfde bepalingsmethode gebruikt worden. 

De bouwer die niet aan deze eisen voldoet, mag zijn projecten straks niet meer realiseren.

 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op: Tel 0174213273 | Mail info@venvo.nl | Online formulier

Of kom langs in onze showroom aan de 's Gravenzandseweg 3 2291PE te Wateringen. 

Menu