ZONWERING MONTEUR GEZOCHT! Bekijk onze vacature

VENVO Zonwering Woningdecoratie, Familiebedrijf

 

De naam Venvo komt voort uit een deel van de namen van de oprichters van 'Venvo' te weten Mr van de Ven en Mevr. Vogels. Het is alweer meer dan 45 jaar geleden dat het bedrijf Venvo Zonwering door hen werd opgericht. In 1990 nam René de Brabander `Venvo Zonwering` over. Op dat moment was het een klein bedrijf, wat gevestigd wás in Naaldwijk. 

Door de groei van ons bedrijf de afgelopen jaren, verhuisden we via Naaldwijk naar Poeldijk waarna we in 2001 een mooi pand konden laten bouwen op de 's Gravenzandseweg 3 in Wateringen. Dit is de plaats waar we op dit moment met een groot team en als FAMILIEBEDRIJF met veel plezier werken aan de mooiste zonwering producten. 

De `menselijke factor` vormt een terugkerende rode lijn binnen ons bedrijf. Als familiebedrijf gaan wij een lange termijn relatie aan, onze directie is persoonlijk aanspreekbaar en als klant kent men de personen met wie u zaken doet. Wij hechten veel waarde aan onze manier van werken, wij streven ernaar om de beste te zijn in wat wij doen, vakkundigheid, kwaliteit, vakmanschap. Wij willen bij particulieren en bedrijven echte pareltjes aan de gevel afleveren en kijken graag terug op een tevreden klantrelatie. 

Venvo Zonwering B.V. behoort tegenwoordig tot een van de grotere zonwering bedrijven en is dé specialist in het weren van zonlicht. Wij hebben een eigen assemblage-afdeling en werken alléén met kwalitatief hoogwaardige materialen. In eigen beheer maken wij diverse zonweringen en rolluiken. Veel van onze toepassingen worden in eigen huis bedacht en uitontwikkeld. In onze ruime confectie-afdeling worden de doeken en gordijnen op maat gemaakt, maar ook een grote diversiteit aan speciale opdrachten wordt hier geconfectioneerd. Door deze exclusieve en unieke manier van werken kan Venvo snel, goedkoop en goede producten afleveren zoals knikarmschermen, uitvalzonwering, zipscreens, rolluiken en niet te vergeten hét verlengstuk van een jaarrond buitenleven: ' de terrasoverkappingen '

Eigen producten en dealer van topmerken

Naast 'Venvo Products' zonwering en rolluiken zijn wij dealer van het prachtige merk ` Brustor`, `Erhardt`, Weinor, `Luxaflex binnen zonwering`, `Velux `, `Verosol` enz. De producten kunt u op onze site bekijken, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze ruime showroom.

In 1987 startte René de Brabander vanuit huis het bedrijf 'Brabander Beveiligingen'. De onderneming groeide uiteindelijk samen met Venvo Zonwering mee en is inmiddels gevestigd op het zelfde adres. De bedrijven vullen elkaar bijzonder goed aan. De rolluiken en elektronische beveiligingen geven samen met zonwering een totaal pakket voor schaduw en veiligheid aan elk pand. Brabander Beveiliging heeft een site t.w. BBRolluiken.nl en levert een totaal pakket van o.a. rolluiken, rolhekken voor elk pand en winkelpui. Druk hier om direct naar BBRolluiken te gaan.
 

Beleving en inspiratie

In onze nieuwe en moderne showroom wordt u geïnspireerd door de laatste zonwering ontwikkelingen & trends, krijgt u een beleving van het verlengen van uw buitenleven en geven wij u een goed `schaduw en energie advies ` op maat.  
 

Een persoonlijke adviseur voor uw project

Venvo en Brabander Beveiligingen werken voor een veelheid aan opdrachtgevers waar onder ook veel consumenten. We werken vaak als toeleverancier voor andere bedrijven, doen projecten bij horecagelegenheden, aannemers, gemeentes, VVE's ,woningbouwcorporaties, zorgcomplexen enz.

Gedurende het totale project heeft u een persoonlijke adviseur die het project begeleidt, u adviseert en altijd bereikbaar is voor vragen. En omdat de kwaliteit van ons werk ook in de toekomst gewaarborgd moet zijn, krijgt u garantie op de producten en montage en kunt u diverse servicecontracten afsluiten. Wij zijn aangesloten bij de branchevereniging voor vakhandelaren in de zonwering en rolluiken branche, `Romazo`.

Venvo is úw betrouwbare partner zowel voor kleine als grote projecten, dit door onze jarenlange ervaring en innovatie. Heeft u nog op of aanmerkingen dan horen we dit natuurlijk graag van u. 
Samen komen we verder!
 
Bedrijfsgegevens
Venvo BV  Zonweringen is gevestigd in Wateringen op bedrijventerrein Zwethove. De showroom en de werkplaatsen zijn uitstekend bereikbaar en liggen vlakbij de A4 bij Rijswijk. We hebben eigen parkeerplaatsen dus parkeren voor de deur is bijna altijd mogelijk.
 
Bezoekadres:
's Gravenzandseweg 3
2291 PE Wateringen
 
Telefoon:  +31(0)174-213273
 
KVK: 27241260
BTW: NL8096.88.281.B.01
 
Openingstijden:  
Geopend van maandag t/m vrijdag
van 8 tot 17 uur 
 
 
Menu