Contact formulier Venvo

 

U bent zonder afspraak van harte welkom in onze ruime showroom. Openingstijden van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur.

 

Ontdek de mooiste zonwering, terrasoverkappingen, screens en rolluiken bij familiebedrijf Venvo zonwering in Wateringen.

Bent u op zoek naar de perfecte zonwering, terrasoverkapping, screen of rolluik? Bezoek dan onze showroom waar u ons assortiment van gerenommeerde merken kunt bekijken. Onze adviseurs staan voor u klaar om u deskundig advies te geven. Gaat uw interesse uit naar een lamellendak of denkt u meer tijd nodig te hebben dan raden wij u aan om een afspraak in te plannen zodat de juiste medewerker aanwezig is.

Houdt u er echter rekening mee dat wij alleen montage diensten aanbieden binnen een straal van 30 km van Wateringen. Indien u buiten deze regio woont, kunt u onze producten bestellen voor zelfmontage. Venvo levert producten met korting voor zelfmontage door heel Nederland en België.

 

Bedrijfsgegevens

Venvo Zonweringen is gevestigd in Wateringen op bedrijventerrein Zwethove. De showroom en de werkplaats zijn uitstekend bereikbaar en liggen vlakbij de A4 bij Rijswijk. We hebben eigen parkeerplaatsen dus parkeren voor de deur is bijna altijd mogelijk.
 

Bezoekadres:
's Gravenzandseweg 3
2291 PE Wateringen
 
Telefoon:  +31(0)174-213273
 
KVK: 27241260
BTW: NL809688281B03
 
Openingstijden:  
Geopend van maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.30 uur 

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!