• Profesionele Merken
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De beste service

    Wij adviseren u graag

    Topmerken in assortiment

    Alleen de hoogste kwaliteit

Er zijn geen producten die aan deze selectie voldoen.

Merken

Voor een uitstekend advies en voor het aanschaffen van zonwering bent u bij Venvo zonwering aan het juiste adres.
Venvo voert uitsluitend kwaliteitsmerken en bieden daarom de buiten zonwering merken Brustor, Erhardt, Renson en Weinor aan. Ook bieden wij bij Venvo onze eigen kwaliteit zonwering producten aan. Bekijk nu bij Venvo ons aanbod zonwering en raamdecoratie van onze top zonwering merken.

Waarom adviseren wij u Brustor zonwering?

Brustor is een zeer betrouwbaar Belgisch bedrijf, het is familiale onderneming die door de jaren uitgegroeid is tot een internationaal sterke speler in de markt van zonwering. De volledig eigen productie gebeurt in de nieuwe vestiging in Gullegem. Producten van Brustor hebben een wereldwijde afzet. Wat Venvo zeer waardeert is dat Brustor altijd innoveert en hoge kwaliteit levert. Al met al een zonwering die Venvo u graag adviseert, verkoopt en monteert.

10 Reden om voor een zonnescherm van Brustor te kiezen:

1 . Efficiënte zonbescherming: het doek van een zonnescherm beschermt u tijdens de zomer tegen de UV zonnestralen. Deze absorberen een groot deel van de zonnestralen en vermijden zonnebrand. Uiteraard blijft zonnecreme altijd essentieel, maar samen met een zonnescherm kunt u volop genieten zonder problemen. 

2. Eenvoudig en compact: En zonwering van Brustor heeft een kast die compact is en weinig plaats aan de gevel inneemt. De schermen zijn voorzien van Somfy motoren en gemakkelijk te bedienen.

3. Windvast: De Brustor luifels beschikken over stevige armen. Volgens hun categorie beantwoorden sommige zonneluifels aan de Europese norm inzake windresistentie (EN13561 ) Het knikarmscherm PRESTIGE weerstaat bv aan een windkracht tot 6 Beaufort.

4. Esthetisch: Iedereen vind zijn of haar smaak qua esthetiek bij Brustor. Een vierkante of afgeronde cassette voor een strak design of voor een klassieker. De zonneluifels passen bij elke stijl van uw klassieke of moderne woning. 

5. Ecologisch: Wie kiest voor een zonneluifel van Brustor, denk ook aan onze mooie planeet. Vandaag de dag is ecologie een belangrijke factor. Een zonnescherm die aan uw gevel geplaatst is, kan de temperatuur binnen verminderen zonder een fysiek koelsysteem zoals een airconditioning. Het zonweringdoek absorbeert een groot deel van de zonnestralen zodat die niet binnen vallen en uw huis opwarmen. Hierdoor is investeren in een duur koelsysteem niet nodig en blijft uw elektriciteitsrekening bijzonder laag. 

6. Economisch: Voor élk budget heeft Brustor een zonwering. Deze zijn bijzonder kwalitatief en vormen hierdoor een duurzame investering, met plezier voor vele jaren!

7. Een absoluut comfort: De vele opties dragen bij tot een bijzonder comfortabele buitenbeleving. Praktische opties zoals diverse mogelijkheden in LED verlichting en terrasverwarming veraangenamen het buitenleven. Ingebouwd in de elleboog of voorarm van het Brustor knikarmscherm, zorgt de LED verlichting s`avonds voor een rustige, unieke sfeer. 

 

Menu