Venvo zonwering zoekt monteurs! Bekijk onze vacature....

Rolgordijn

Onze rolgordijnen zijn gebaseerd op elegante designs, innovatieve bedieningsopties en een zorgvuldig ontwerp. Tevens leverbaar in extra grote maten voor stijlvolle ultrabrede ramen en patiodeuren.

Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De Beste  Service & advies
  Wij delen graag onze expertise met u
 • Betaal in termijnen met Spraypay
  Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Rolgordijn

Rolgordijnen

Venvo heeft een uitgebreide rolgordijncollectie en bied voor elke situatie de juiste oplossing. Zowel zonwerend als lichtdoorlatend, of een combinatie van beide. Tevens hebben wij voor de projectmarkt een groot aantal vlamvertragende stoffen. 

Maxi Rollers

Heeft u grote oppervlaktes die u wilt voorzien van raambekleding? Ook hier bieden wij u diverse oplossingen. Eén daarvan is de zeer degelijke Maxi Roller met diverse bedieningsmogelijkheden. De Maxi Roller is met name in de projectmarkt zeer geschikt. 

Type Rolgordijnen:

 • Twist rolgordijn 
 • Twist ClearView, deze hebben fijne transparante stroken voor een helder en scherp zicht op de buitenwereld. De ondoorzichtige stroken overlappen de transparante stof zodat je het zicht naar buiten en de privacy kunt aanpassen aan je behoeften en stemming. 

Badkamers en keukens

Stoffen van Luxaflex met Dustblock afwerking maken de rolgordijnen vocht- en stofwerend zodat ze langer mooi blijven, Ideaal voor badkamer en keuken.

Bediening  

 • Kettingbediening
 • Slingerstangbediening
 • Gemotoriseerde bediening

De Luxaflex rolgordijnen zijn standaard voorzien van LiteRise bediening; bediening met een eenvoudige aanraking. Of PowerView Motorisation.

Met oog op veiligheid

Kindveiligheid heeft onze hoogste prioriteit. Wij bieden optimale veiligheid in onze raamdecoraties voor huizen met kleuters en jonge kinderen. Wij bieden innovatieve bedieningssystemen aan die ontworpen zijn met het oog voor veiligheid, comfort en vormgeving, zoals koordloze alternatieve tot volledig elektrische systemen. 

Kinderkamer toepassingen

 

Merken

Venvo levert projectmatig veel raamdecoratie aan scholen en overheidsinstellingen en nutuurlijk ook aan particulieren en gezamelijke inkoop nieuwbouwprojecten.
De merken die wij verkopen zijn o.a. Luxaflex, ABDeco, Sundeco, Velux.

Specificaties Rolgordijn
 • Aanvragen: Ja
Menu