Knikarmscherm Erhardt K | Terraszonwering | Venvo

Wij zoeken (Leerling) Zonwering monteur(s) lees meer....

Knikarmscherm Erhardt K Knikarmscherm Erhardt K Knikarmscherm Erhardt K Knikarmscherm Erhardt K Knikarmscherm Erhardt K Knikarmscherm Erhardt K Knikarmscherm Erhardt K Knikarmscherm Erhardt K video
Knikarmscherm Erhardt K

Knikarmscherm Erhardt K

1.953,00
Cassettezonneschermen Erhardt K, een product vele mogelijkheden
 • Design
 • Bescherming rondom
 • Sterke knikarmschermen voor zware belastingen
 • Individuele positionering
 • Cassettehoogte van slechts 13cm
Lees meer
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

€ 1.953,00
Kleur profiel *
U heeft de keuze uit drie standaard profiel kleuren. Moffelen in iedere gewenste RAL kleur is mogelijk, aan het eind in het opmerkingen veld kunt u de gewenste RAL kleur doorgeven indien u voor een van deze opties heeft gekozen. Meerprijs wordt automatisch doorberekend.
Bedieningszijde *
Selecteer de gewenste bedieningszijde, van buitenaf gezien, kijkend naar het scherm
Motor, uitvoering *
Selecteer de gewenste motor, uitleg over de verschillende motoren vindt u onderaan de pagina
Kleur doek *
Selecteer de gewenste doekkleur. De kleur wordt bovenin de pagina bij de afbeeldingen in het groot weergegeven zodat u een beeld heeft van de kleur. Let op kleur en maat kunnen afwijken voor het origineel. Meer informatie over de doeken, doekkleuren, mogelijke maten , maatvoering van strepen enz. vind u in de brochure onderaan deze pagina. Tevens kunt u voordat u gaat bestellen kleur stalen van het doek aanvragen waardoor u zeker bent van uw gemaakte keuze
Led verlichting *
Vulde gewenste optie in
Extra's (Optioneel) *
Alle producten waar IO bij staan zijn alle geschikt i.c.m. de Somfy IO motor.
Bezorging of afhalen *
Bekijk eenvoudig via google maps of uw adres binnen de 30km montage grens valt. Vul ons adres in 's Gravenzandseweg 33 2291PE Wateringen en bereken de afstand naar het montage adres. Bij twijfel helpen wij u graag. Voorschriften voor montage door Zonnerij.nl Daar de Zonnerij.nl niet de montage situatie kan beoordelen is het van belang dat aan onze montagevoorwaarden wordt voldaan. Hierdoor zijn een aantal richtlijnen van toepassing: U dient zelf te beoordelen of de ondergrond voldoende stevig is. Dit kunt u onder andere beoordelen door de muur visueel te beoordelen op scheuren en door stevig te kloppen op de muur; Knikarmschermen of Uitvalschermen worden uitsluitend gemonteerd op een vlakke stenen of betonnen ondergrond, houdt er rekening mee dat bij montage onder een dakgoot of aan een uitbouw verlengde kapsteunen nodig heeft (bij Knikarmschermen), voor montage hebben wij minimaal 5 á 6 rijen stenen boven het scherm nodig. U moet zelf beoordelen of de muur waar het knikarmscherm of uitvalscherm op komt stevig genoeg is. Mocht u zelf gemeten hebben en de muur blijkt bij montage door ons niet stevig genoeg dan krijgt u geen geld terug. De muur dient dan stevig genoeg gemaakt te worden en wij komen tegen bijbetaling nogmaals terug voor plaatsing van knikarmscherm of uitvalscherm. Indien de bestelling niet compleet is t.g.v. het niet juist of volledig bestellen, zullen de monteurs uw bestelling afrekenen en op een later tijdstip (tegen een vooraf op te geven meerprijs) monteren Bij montage van rolluiken dient u goed te kijken welke geleiders u nodig heeft. Montage geschiedt uitsluitend op begane grond of eerste verdieping (andere locaties op aanvraag) de montageplaats moet goed bereikbaar zijn voor onze monteurs, b.m.v. ladders, ook rekening houden met de breedte van de producten, montageplaats dient vrij te zijn van obstakels. Extra montagetijd door onvoorziene omstandigheden worden in rekening gebracht. De kosten voor montage zoals aangegeven bij het product gelden voor een standaard montage (met bouten en pluggen), indien tijdens de montage blijkt dat dit niet mogelijk is en er bijvoorbeeld chemische ankers of verlengde muursteunen nodig zijn, zullen de extra kosten door ons bij u in rekening worden gebracht
Prijs voor uw versie
1.953,00
Omschrijving Knikarmscherm Erhardt K

Knikarmscherm Erhardt K

Een warme zomer is heerlijk. Graag gaan we met z`n alle naar buiten en ploffen het liefst neer op een heerlijk terras. Maar wat is nou relaxter dan thuis je eigen terras zo in te richten voor een `vakantiegevoel in eigen tuin `,  ontspannen en genieten van de vrije tijd, dat is levenskwaliteit voor ongestoord genot. Creëer eenvoudig dit gevoel met een Erhardt knikarmscherm, geniet van een heerlijk schaduwrijk terras én in huis van een koele binnentemperatuur. Neem ook een kijkje bij onze inbouw screens.

De Erhardt K is uitstekend geschikt voor balkons en terrassen. 

Met de optionele toebehoren en varianten kunt u uw eigen sfeer creëren voor uw buitenruimte, met optimaal comfort. Denk bijvoorbeeld aan een afstandsbediening, dimbare LED-verlichting in de behuizing, of een alternatief doekdesign uit onze Tibelly-collectie. 

Design Het cassettescherm ERHARDT K heeft een compact ontwerp en een moderne uitstraling. De focus bij de ontwikkeling lag op maximale functionaliteit in actie, en minimale zichtbaarheid in gesloten toestand. Het resultaat is een zonwering die discreet in de omgeving past en nauwelij ks opvalt.

Bescherming rondom Bij het cassettescherm zij n de complete techniek en de doekrol in opgerolde toestand niet zichtbaar. Dit zorgt voor maximale bescherming tegen weersomstandigheden en een discrete vormgeving.

Sterke knikarmen voor zware belastingen Het stabiele mechaniek van de sterke knikarmen levert continue stabiliteit en extreme belastbaarheid.

Individuele positionering Bij de uitvoering met een motor kan de hoek van de zonwering worden ingesteld tussen 0° en 40°, zodat u precies kunt bepalen waar de schaduw moet vallen. Bij de handmatige bediening met een draaistang ligt het bereik tussen de 0° en 30°.

Cassettehoogte van slechts 13 cm Dankzij het compacte ontwerp met een cassettehoogte van slechts 13 cm en de vele montagemogelij kheden, kan de zonwering zelfs in de kleinste ruimte perfect worden geïntegreerd.

Licht en comfort De onopvallend in de behuizing geïntegreerde LED-stripe zorgt voor een aangename sfeer op uw terras. Met de dimfunctie kunt u het licht precies zo instellen als u wilt. Voor de externe trafo voor de aansturing van de verlichting is er een aparte aluminiumbehuizing, in dezelfde kleur als de cassette. Voor maximaal comfort is er een ingebouwde motor met bijbehorende afstandsbediening, waarmee zowel de zonwering als de verlichting kunnen worden ingesteld. Bovendien zijn er optioneel ook windsensoren en een zonautomaat verkrijgbaar.

Maximale afmetingen

550 x 300 cm (breedte x uitval)

Cassettescherm

Techniek en doekrol beschermd

Profielkleur

» wit (RAL 9016) » grij s aluminium met structuur (RAL 9007 fi jne structuur) » antraciet (DB 703)

Profielkleur in RAL kleur

Elke RAL-kleur mogelijk (tegen meerprijs)

Doekdessins

» Collectie Tibelly Classic (acryl)

Hellingshoek

0-40° bij motor 0-30° bij draaistang

Montage

» Montage aan plafond » Montage aan wand

Bijzonderheid

» ideaal voor balkons en kleine terrassen » standaard met motor » lage hoogte, slechts 13 cm cassettehoogte

Bedienings mogelijkheden

Orea WT motor met draaischakelaar bediening
 • Perfecte sluiting van het zonnescherm (doekrekcompensatie) met een reductie van het koppel en een onmiddellijke onderbreking van de voeding.
 • Afstelling zonder toegang tot de motorkop.
 • Parallelschakeling van verschillende motoren mogelijk.
 • Toepasbaar met alle Somfy besturingen.
 • Serie Orea 50 past in een buis met een minimum binnendiameter van 47 mm.
 • Capaciteit van de eindafstelling: 250 omwentelingen (Orea 50 WT). Looptijd beperkt tot 4 minuten.
 • Standaard geleverd met een wit 4-aderig (VVF) snoer, lengte 3 m. Axiale en radiale snoeruitgang.
 • Niet geschikt voor continu gebruik en niet in combinatie met vrijloopsystemen (ABS).

Somfy Sunea io motor 

 • Comfort Klasse:  *****
 • Technologie: io-homecontrol®  (2-weg communicatie met terugmeldfunctie)
 • Bediening: draadloze schakelaar (smoove) of afstandsbediening (situo)
 • Kenmerken motor: altijd een strak doek en goed sluitende cassette.
 • Toepasbaar in cassette terraszonwering of verticale cassette screens
 • Uitbreidbaar op de motor: zonsensor, windsensor, temperatuursensor
 • Uitbreidbaar met TaHoma: het bedienen via smartphone of tablet
 • Compatibel via TaHoma: detectors, camera, verlichting, andere merken, ...

Somfy Situo 1 handzender

 • Voor een draadloze individuele bediening.
 • 1-kanaals afstandsbediening om één product individueel of een aantal producten groepsgewijs te bedienen.
 • Voorzien van op - stop/My - neer toetsen.
 • MY voorkeurspositie t.b.v. tussenpositie.
 • Geen feedback functie.
 • Batterij-indicatie.
 • Geleverd met wandhouder.

Somfy Smoove IO wandschakelaar 

De Somfy Smoove Origin IO is een draadloze wandschakelaar die op batterij voeding werkt. Door zijn draadloze werking kunt u de schakelaar overal op de muur plaatsen. U bevestigd de schakelaar eenvoudig via de plakstrip op de acterzijde.
 
De Somfy Smoove Origing IO muurschakelaar werkt door middel van tiptoets aanraking.
De Somfy Smoove Origin IO is ook te gebruiken voor de bediening van bijvoorbeeld uw verlichting, zonnescherm(en), garagedeur enz. die zijn uitgerust met het Somfy IO motoren en ontvangers. 
 
Met de 'my'-toets, die u in het midden van de schakelaar vindt kunt u het rolluik in uw favoriete positie programmeren, of het rolluik op ieder gewenst punt laten stoppen. 

Somfy Connexoon io 

Bedien uw huis met uw smartphone, de enige afstandsbediening die u altijd bij de hand heeft en die overal en altijd werkt. 3 apps om uw huis te bedienen met uw smartphone: Window, Terrace en Access. 3 uitstekende manieren om uw huis op afstand te bedienen en te beheren, voor een aangenaam en zorgeloos gevoel.
Unieke, duidelijke en leuke functies om uw wooncomfort te verhogen!

Tibelly kwaliteit zonwering doek

Het Tibelly doek wordt geweven uit in de massa gekleurde acrylaatvezels en is daardoor uitzonderlijk kleurecht. Het doek is optimaal water- en vuilafstotend en houdt, ongeacht de kleur van het doek, tenminste 90% van de uv-straling (99% van de UVB-straling), 70% van de zonnewarmte en 72% van de zichtbare straling tegen.
 
Kleur
De Tibelly collectie bestaat uit een uitgebreid kleurenpalet van uni ’s, blokstrepen en fantasiedessins. Keuze uit 71 kleuren en patronen verdeeld over 5 kleurgroepen.
 
ALGEMENE EIGENSCHAPPEN
 
Samenstelling
100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren acryl.
 
Afwerking
Vuil- en waterafstotende behandeling speciaal voor zonwering

schaduw bij uitval zonwering

mARkon® App
Bekijk live uw nieuwe zonwering direct op uw terras. Kies een model van zonwering uit, probeer alle mogelijke stoffen en tover de zonwering die u overweegt in de daadwerkelijke inbouwomgeving. Daarbij is de simulatie van de schaduw op een bepaald tijdstip van een dag van het jaar een interessant hulpmiddel.
 
 
Specificaties Knikarmscherm Erhardt K
 • Merk: Erhardt
 • Breedte van - tot: 205 - 550 cm
 • Uitval maten: 150 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm
 • Type cassette: Gesloten
 • Materiaal: Aluminium, Stalen doekrol
 • Bediening: Elektrisch
 • Toepasbaarheid: Knikarmscherm, Terraszonwering, Vrijwel iedere terras gevel
 • Doek collectie bij scherm: Tibelly Acryl
 • Montage: Opbouw
 • Verzendkosten: Afhalen met €25,- korting / Bezorging binnen Nederland €80,- / Bezorging Belgie €150,-
 • Extra's: Montage handleiding meegeleverd bij doe-het-zelf
 • Levertijd: Circa 20 werkdagen (voorjaar/zomer 20 - 35 werkdagen)

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

Menu