LET OP: Zaterdag 30 mei zijn wij gesloten! 

Weinor Paravento Zij-zonnescherm

WEINOR Paravento zijzonnescherm is een stijlvol scherm, die beschermt tegen inkijk, zon en koele zijwind. Speciale functiedoeken maken overdag naar buiten kijken mogelijk Max. cassette hoogte 2,5m / Max. uittreklengte 4m

Lees meer
  • Profesionele  klantenservice
    Altijd vriendelijk en behulpzaam
  • De Beste  Service & advies
    Wij delen graag onze expertise met u
  • Betaal in termijnen met Spraypay
    Liever gespreid betalen? Dat kan!
Omschrijving Weinor Paravento Zij-zonnescherm

De solide cassette kan praktisch overal worden gemonteerd. In combinatie met een actueel dessin uit de collectie van de Weinor doekcollectie creëert de Paravento aantrekkelijke accenten. Speciale functiedoeken bieden een juiste inkijkbescherming en maken dat u overdag naar buiten kunt kijken mogelijk. Daarmee is de Paravento zijwandscherm een flexibel en elegant alternatief voor vaste elementen zoals muren, omheiningen en hekken.

Het systeem is leverbaar in cassette-hoogtes van 127,5 cm, 187,5 cm en 250 cm. 

In de winter kan de cassette eenvoudig verwijderd worden.

EENVOUDIGE MONTAGE VOOR UNIVERSELE INZETBAARHEID

De Paravento zijwindscherm kan gemakkelijk aan bijna iedere gevel of terrasconstructie worden gemonteerd. Zowel aan de zijkant als aan de voorkant. Door bijbehorende beugels is deze overal snel en eenvoudig gemonteerd.

CASSETTE

In gesloten toestand is de gehele techniek in de aluminium cassette van de Paravento zijwindscherm verborgen. Het heeft een  slanke afmetingen van slechts 142 mm x 120 mm en daarom past de cassette onopvallend in elke omgeving.

DOEKEN

Door de nieuwe doekdessins van Weinor komt de esthetiek op uw terras!

Door de Teflon EXTREME®-uitrusting zijn de Weinor doeken water- en vuilafstotend. De Spindopkleuring, waarbij de kleurpigmenten reeds in de vezels worden aangebracht, geeft de zonweringdoeken ook nog eens een permanent briljante kleur.

FRAME
De Paravento heeft een top aan actuele framekleuren.
Deze schitterende nuances van Weinor brengen kleur in het leven, iedereen vindt hier zijn lievelingskleur.

De prachtige nuances van weinor brengen kleur in het leven. Hier vindt iedereen zijn lievelingskleur: bij weinor kunt u kiezen uit 200 verschillende framekleuren. Laat u zich inspireren! Omdat Weinor in eigen fabriek poedercoat, kunt u bij alle weinor producten vertrouwen op de hoogste kleur uniformiteit en een identieke glansgraad.
Beleef mee.....
Specificaties Weinor Paravento Zij-zonnescherm
  • Aanvragen: Ja
Menu