Griekse vlag | Venvo
Griekse vlag 30x45 cm Griekse vlag 30x45 cm
Griekse vlag 30x45 cm

Griekse vlag 30x45 cm

9,30

Nederlands fabricaat

Levertijd: direct uit voorraad 

Lees meer
€ 9,30
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

€ 9,30
Omschrijving Griekse vlag 30x45 cm

Griekse vlag 30x45 cm

vlag Griekenland

De huidige Griekse vlag is sinds 1978 de nationale vlag van Griekenland. De blauw-witte Griekse vlag bevat vijf horizontale blauw strepen en heet een witte achtergrond. De blauw kleur staat voor de lucht en de zee, de witte kleur staat voor de wolken en de golven. Het witte kruis symboliseert de grootste religie van Griekendlnad, de Griekse-Orthodoxe kerk. De blauwe en witte strepen zouden staan voor de negen lettergrepen van de zin 'Vrijheid of de Dood'. Een andere bewering over de symboliek van de vlag is de weerspiegeing van de negen muzen, de Griekse godinnen van de kunst en wetenschap uit de Griekse mythologie.

Materiaal

Titan Spunpolyester 165 gr. vlaggendoek

Afwerking

De vlaggen zijn licht-, water- en wasecht doordat ze zijn gemaakt van uiterst duurzaam materiaal. De vlaggen zijn gemaakt van geweven scheepsvlaggendoek, dit is de sterkste doekkwaliteit in de markt. De vlaggen zijn dubbelnaads gezoomd en zijn afgewerkt met broekingband, koord en bovenin een lus.

Specificaties Griekse vlag 30x45 cm
 • Merk: Venvo
 • Verzendkosten: Ophalen bij Venvo na online bestelling | PostNL verzending €6.95
 • Levertijd: Direct uit voorraad

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

Menu