Dickson collectie | zonweringsdoek | Venvo zonwering & rolluiken
Dickson collectie Dickson collectie Dickson collectie Dickson collectie
Dickson collectie

Dickson collectie

Dickson stoffen worden uitsluitend gemaakt op basis van Solution Dyed Acrylic. Dit betekent dat alle vezels door en door geverfd zijn. Deze uitzonderlijke techniek werd ontwikkeld door de R&Dafdeling van Dickson en stelt hun in staat de kleurpigment te mengen in het begin van het productieproces, zelfs nog voor de productie van de draden in plaats erna.

Lees meer
Vraag dit product bij ons aan
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Omschrijving Dickson collectie

DICKSON doekcollectie Orchestra is nog waterdichter (schmerber 370 mm in plaats van 350 mm), biedt nog meer bescherming (lichtdoorlatendheid 0,11% in plaats van 0,36%) en is stabieler.

Venvo levert alle zonweringdoeken van het merk Dickson.

Type`s 

 • Zonwering Dickson doek ( Orchestra, Orchestra Max, Alto FR, Sunvision )

 • Natté ( Symphony) : zwaarder doek met nog meer weerstand en met een grovere korrel, dat aanvoelt en eruitziet als katoen

 • Jacquard (Opera) : maakt motieven mogelijk met ongeziene weerstand tegen UV Straling omdat ze geweven en niet gedrukt zijn.

Met de techniek `Rachel Trameur`(Sunworker) : maakt het mogelijk dat de draden ten opzichte van elkaar bewegen om de mechanische energie te verdelen en te absorberen bij beginnende scheur.

Wij vermelden op onze site alleen het type Orchestra.

De andere type zonwering doeken van Dickson zijn nog dikker, maar passen niet op elke luifel.  Wilt u hier meer informatie van hebben, kijk dan op de site van Dickson. 

EIGENSCHAPPEN Orchestra

 • Samenstelling : 100% rotvrij in de massa gekleurd polyacrylaatgaren Sunacryl

 • Afwerking : Vuilafstotende Cleangard special voor zonneschermen

 • Gewicht : 290 g/m2

Resultaat

Het geeft een uitzonderlijke kleurvastheid, duurzaamheid en extreme weerstand tegen alle mogelijke weer en windomstandigheden.

Oppervlakte

Het oppervlakte van de Sunacryl acrylvezel is speciaal aangepast om deze voller te maken en beter te isoleren. Hierdoor beschermt het meest stevige en dus meest waterafstotende zonweringsdoek u extra tegen UV-straling.

Stabieler

Het zonweringsdoek wordt onder spanning gebracht in het droograam en daarna op hoge temperatuur vastgemaakt. Dit zorgt voor betere dimensionale stabiliteit waardoor het zonweringsdoek zij vorm behoudt en geen valse plooien krijgt. 

Kleuren doek

Orchestra bestaat uit een grote diversiteit Uniekleuren en Blok- en Fantasiestrepen. Kijk voor de dessins deze pagina `PDF Dicksondoek`

Doektolerantie

Ondanks de uitzonderlijke kwaliteit, kan u op uw zonnescherm soms onregelmatigheden aantreffen die dikwijls moeilijk zichtbaar zijn en die onmogelijk te vermijden zijn. Zij zijn inherent aan elk technisch weefsel maar verminderen geenszins de technische prestaties en levensduur van uw doek. Zo kunnen wafelvorming, knikstrepen, kleine plooitjes naast de naden of in het midden van het doek of vleug verschijnen. Zowel Venvo Zonwering als Dickson Constant kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor deze onvolmaaktheden. Zie meer informatie bij het PDF bestand `Richtlijnen voor het beoordelen van geconfectioneerde zonweringdoeken`

 

Kijk ook naar:

 

 

Specificaties Dickson collectie
 • Aanvragen: Ja
 • Merk: Dickson
 • Materiaal: Acryl
 • Toepasbaarheid: Knikarmscherm, Markiezen, Terraszonwering, Uitvalschermen, Veranda / Serre zonwering, Zonwering
 • Levertijd: Circa 15 werkdagen (voorjaar/zomer 15 - 25 werkdagen)

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

Menu