LET OP: Zaterdag 30 mei zijn wij gesloten! 

WIJ ZIJN OPEN

Maar treffen voorzorgsmaatregelen

1. Bezoek aan onze winkels

U blijft van harte welkom in onze showroom

Venvo houdt alle ontwikkelingen rondom het Corona Virus nauwlettend in de gaten en treft dan ook de noodzakelijke maatregelen die nodig zijn om ons werk volgens de richtlijnen van het RIVM uit te kunnen blijven uitvoeren.

Gezien het kleinschalige karakter van onze showroom hebben we besloten open te blijven voor onze klanten. Uiteraard hebben we ons hier laten leiden door de regels van het RIVM. Onze showroom laat het toe om adviesgesprekken verspreid in de winkel plaats te laten vinden en op ruime afstand van andere personen, minimaal 1.5 meter. Mocht dit toch niet lukken zullen wij u verzoeken even buiten of in een andere ruimte te wachten.

We vragen uw begrip voor de voorzorgsmaatregelen die we hebben getroffen en die we ook van u vragen. Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat we het virus indammen.

Welke extra voorzorgsmaatregelen nemen wij?
  • Onze medewerkers geven u geen hand
  • We werken op gepaste afstand
  • We zorgen ervoor dat het aantal mensen in de winkel beperkt blijft
  • We monitoren de gezondheid van al onze medewerkers. Iedereen met (lichte) klachten blijft thuis
  • In onze winkel kunt u uw handen wassen
  • Ook nemen wij extra maatregelen en zorgen we ervoor dat alles in de winkel regelmatig grondig gereinigd wordt
Wat vragen we van u?
  • De voorschriften van RIVM te respecteren. 
  • Onze winkel niet te bezoeken bij klachten die horen bij het virus (klachten als hoesten, koorts, niezen en / of keelklachten).
  • Bij klachten een reeds gemaakte afspraak met ons te verzetten.
Reguliere openingstijden
Wij zijn gewoon geopend volgens onze normale openingstijden. 
 
Open op afspraak  
Wij bieden u ook de mogelijkheid een afspraak te maken op een tijdstip wanneer het u uitkomt. Eventueel ook buiten de reguliere openingstijden. U kunt contact opnemen met één van onze medewerkers of ons online contact formulier invullen.
 
Offerte aanvragen?
Blijft u liever thuis, hier hebben wij alle begrip voor. Om u toch goed zo goed mogelijk te adviseren kunt u ons offerte aanvraag formulier gebruiken. Vult u deze zo volledig mogelijk in, ook is het mogelijk om hieraan foto's toe te voegen zodat wij een duidelijk beeld hebben van de situatie. U ontvangt van ons dan advies of een offerte per mail. 
 
 

2. Bezoek aan huis voor inmeten, leveren & monteren

Ook onze monteurs en adviserurs houden zich aan de richtlijnen. Ze geven geen hand, wassen geregeld hun handen, hebben schoonmaak doekjes bij zich en dragen handschoenen bij het binnen aansluiten of meten. Ook houden ze hierbij rekening met de 1.5 meter afstand.
Bij vragen kunt u contact met ons opnemen.
 

Tenslotte

We danken u voor uw begrip. We wensen u en iedereen om u heen een goede gezondheid. Laten we goed op elkaar letten.

Met zonnige groet,
Team Venvo Zonwering 

Menu