Wilt u uw zonwering heel het jaar kunnen gebruiken?

Dit oprolbare zeil heeft een hoge bescherming en is het gehele jaar inzetbaar

Buitenleven

Filteren
Zeil oprolbaar
(1 artikelen)
per pagina
1 Product
 1. Zeil oprolbaar
  Zeil oprolbaar
  • Min. 1 m breed
  • max. 6 m breed
  • Keuze uit 8 doek kleuren
  • Handbediend
Filteren
Zeil oprolbaar
(1 artikelen)
per pagina
1 Product

Ontdek de veelzijdigheid van het Oprolbaar zeil

Het Oprolbaar zeil is een innovatieve oplossing voor zonwering en bescherming tegen weersinvloeden. Dit zeer praktische zeil biedt met een totaal oppervlak van 34,5 m² voldoende schaduw en bescherming, en is bovendien gemakkelijk op te rollen wanneer het niet in gebruik is. De vrij zwevende ophanging zorgt voor een winddynamische werking, waardoor het zeil het gehele jaar door inzetbaar is.

Gebruiksgemak en kwaliteit

De bediening van het Oprolbare zeil is uiterst eenvoudig. Het kernstuk van dit zeil is de doekrol. Het zeil rolt gemakkelijk op en af, terwijl de spankoorden gespannen blijven in elke positie. Dit zorgt voor een strak en verzorgd uiterlijk, ongeacht de stand van het zeil. Bovendien is voor de bediening geen elektriciteit nodig, waardoor u altijd en overal van uw Oprolbare zeil kunt genieten.

Bescherming in alle weersomstandigheden

Het Oprolbare zeil is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw tuin of terras, maar biedt ook optimale bescherming. Met een hoge UV-bescherming van UPF 50+ bent u altijd beschermd tegen schadelijke zonnestralen. Bovendien is het zeil zelf waterafvoerend vanaf een helling van 8 graden, waardoor het ook bij regenachtig weer bruikbaar is.

Een elegant en functioneel ontwerp

Met zijn elegante uitvoering combineert het Oprolbare zeil de voordelen van een zonnezeil met die van een uitgebreid markiessysteem. De lichte constructie en het stijlvolle design maken het zeil tot een echte blikvanger. Ontdek ook ons volledige assortiment zonwering en ervaar zelf het gemak en de veelzijdigheid van het Oprolbare zeil.Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!