Wilt u uw zonwering heel het jaar kunnen gebruiken?

Dit oprolbare zeil heeft een hoge bescherming en is het gehele jaar inzetbaar

Buitenleven

Filteren
Zeil oprolbaar
(1 artikelen)
per pagina
1 Product
 1. Zeil oprolbaar
  Zeil oprolbaar
  • Min. 1 m breed
  • max. 6 m breed
  • Keuze uit 8 doek kleuren
  • Handbediend
Filteren
Zeil oprolbaar
(1 artikelen)
per pagina
1 Product

Dit Opolbare-zeil maakt een totaal oppervlak van 34,5 m² mogelijk en is oprolbaar. Winddynamisch door vrij zwevende ophanging. Het gehele jaar inzetbaar. Hoge UV-bescherming UPF 50+. Bij regen bruikbaar, zelf water afvoerend vanaf 8 graden helling.

De zeer innovatieve zonwering op het hoogst niveau qua design en kwaliteit. Door de ongecompliceerde bediening van het Oprolbare-zeil beleeft u zon en schaduw precies zoals ú het wenst. 

De doekrol is hét kernstuk van dit Oprolbare-zeil. Zeer eenvoudig is het oprollen van het zeil en de benodigde spanning van doek. Zodra het zeil van de doekrol wordt uitgerold, worden de spankoorden opgewikkeld doordat de zeilkegel gaat draaien. Het zeil en spankoord blijven hierdoor in elke positie gespannen. De bediening is zeer eenvoudig; Het Oprolbare-zeil kan binnen een paar seconde zelfstandig uitrollen. 

Elektriciteit is niet nodig. Tevens is het oprollen met behulp van het bedienkoord zeer eenvoudig en krachtsparend. 

Dit zeil geeft een combinatie van elegante en lichte uitvoering van een zonnezeil met de voordelen van een uitgebreid markiessysteem. Het totaal oppervlak kan tot maar liefst 34,5 m². Het gehele jaar is het inzetbaar, ook bij regen, het is zelf water afvoerend vanaf 8 graden helling en is winddynamisch door een vrij zwevende ophanging.  Ook heeft het doek een hoge UV bescherming t.w. UPF 50+

Bekijk ook ons volledige assortiment zonwering!

Zonnerij verlaten? Je kunt je winkelmand bewaren voor later!