• Profesionele Overkappingen
     Uitsluitend A-kwaliteit
  • De beste service

    Wij adviseren u graag

    Topmerken in assortiment

    Alleen de hoogste kwaliteit

Overkappingen

Overkappingen zijn altijd ideaal

De zon schijnt, maar u wilt overdag ook weleens lekker in de schaduw zitten. Hoe ideaal is een Zonwering Overkapping van Brustor, Weinor, Cubola, Wellness, of Renson dan? Deze overkappingen vergroten uw woongenot het hele jaar. U kunt ook buiten zitten als het regent, terwijl de druppels langs je op de grond vallen. Zelfs tijdens de koudere dagen komt een overkapping nog van pas, u kunt er namelijk voor kiezen om het er te verwarmen met heaters. Een Zonwering overkapping is multifunctioneel.

Over de Overkappingen

Het is een verlengstuk tussen uw woning en tuin. Een uniek zonweringsysteem dat zowel vrijstaand, aangebouwd, gekoppeld als aan de gevel/muur bevestigd kan worden. Dankzij de vele opties creëert men een bijzonder comfortabele buitenruimte waar het heerlijk vertoeven is; van de prille lente tot het late najaar. OUTDOOR LIVING.

Voordelen van overkapping

Een zonwering overkapping biedt vele voordelen, ze zijn duurzaam, geven een extra toevoeging aan de tuin en zorgen voor extra waarde van jouw huis. Dé juiste keuze! Een tuin of terras worden steeds vaker het verlengstuk van een woning. `Indoor Cocooning` ( jezelf terugtrekken in eigen huis ) wordt nu `Outdoor Living `. Heerlijk terug naar de natuur maar met de luxe van binnen. De dakconstructies zorgen voor een optimale zoninval, een aangename ventilatie en voldoende schaduw. Bij warme dagen lijkt het of uw terras uitgevoerd is met gratis airco. Heerlijk! Zo kunt u aan huis uw eigen kwaliteitsmomenten beleven; hetzij met een heerlijke maaltijd met de familie of een gezellige barbeque onder vrienden of een fris glaasje wijn en een goed boek....Dit is uw moment.

Andere buitenleven zonwering

Buiten overkappingen zijn er nog veel meer manieren van zonwering. Zo hebben we ook nog in ons assortiment:

Zie ook ons volledige assortiment aan zonwering!

Menu