Brustor B-1100 ZIP screen | Venvo verticale zonwering

ZONWERING MONTEUR GEZOCHT! Bekijk onze vacature

Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR Brustor Screen ZIP SOLAR
Brustor Screen ZIP SOLAR

Brustor Screen ZIP SOLAR

De B-1100 Zip Solar en de B-1350 Zip Solar is een screen dat werkt op zonne-energie. Een Duurzame en Goedkope oplossing waarbij gebruik wordt gemaakt van een natuurlijke energiebron om de zonnescreen te bedienen. Ook ideaal voor ruimtes waar geen stroomtoevoer mogelijk is, bv in de slaapkamer op de hoogste verdieping van de woning kan dit een welkome oplossing zijn.  Een goede oplossing en vooral goed voor het milieu.


Lees meer
Vraag dit product bij ons aan
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Omschrijving Brustor Screen ZIP SOLAR

Brustor screen ZIP solar

De Brustor ZIP B-1100 SOLAR en de ZP B-1350  SOLAR zijn een verticaal windvaste screens.Een uniek ritssysteem houdt het doek in alle omstandigheden perfect in de geleiders. De Zipscreen beantwoordt aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) is insecten-werend en werkt op zonne-energie.
Het is ideaal ook voor ruimtes waar geen stroomtoevoer is. De motor die zorgt voor de aansturing van de zonnescreen wordt gevoed door een batterij, die op zijn beurt weer gevoed wordt door de zonnestralen. Deze batterij vangt de zonnestralen op via een zonnepaneel. Deze energie, die opgeslagen is in de batterij, zorgt ervoor dat de B-1100 Zip Solar  zowel op zonninge als iets meer bewolkte dagen kan blijven functioneren.
 

Maat

Minimale breedt 0,8 m
Maximale breedte 3,5 m
Maximale hoogte  3,0 m
 

Bediening

Standaard Brustor Zipscreen B100 en Zipscreen B1350 Solar geleverd met Somfy IO motor met afstandsbediening Situo 1 IO of,
Altus RTS incl Telis 1 afstandsbediening. De io motoren zijn uit te breiden met de Somfy Connexoon of Tahomabox, welke het mogelijk maken om uw producten te bedienen middels een app op uw smartphone of tablet.
 

Windklasse 3

Brustor screens met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort.
Deze bijzonder windvaste zonnescreens zijn uitgerust met stevige geleiders die voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN13561) en zitten in een robuuste behuizing.
 

Vierkante kast (C)

De rechte kast heeft een architecturaal Design, dat naadloos past bij de meeste moderne gebouwen. De kast biedt goede bescherming voor het doek en de onderdelen.
Beschikbaar in vierkante kast B-1100  van 110 mm x 110 mm 
Beschikbaar in vierkante kast B-1350 van  135 mm x 135 mm
 

Ralkleur omlijsting

Standaard leverbaar in de kleuren :
Brustor Wit / Ral 8019 Bruin / Ral 9001 Créme / Geanodiseerd en Ral 7016 Antracietgrijs structuur
 

Doek

Alle Brustor screens worden voorzien van een screendoek van hoogwaardige kwaliteit. Deze doeken garanderen een hoge kleurvastheid en zijn behandeld tegen vuil en water. De Brustor screendoek collectie biedt u de keuze uit honderden doek kleuren. Het is aan u om kleur en design optimaal bij uw woning aan te laten sluiten.

Specificaties Brustor Screen ZIP SOLAR
 • Aanvragen: Ja
 • Fabrikant: Brustor
 • Hoogte van - tot: Max 350 cm
 • Type cassette: Gesloten
 • Materiaal: Aluminium, Stalen doekrol
 • Bedieningsvorm: Zonne-energie (Solar)
 • Toepasbaarheid: Muurbevestiging, Op gevel rondom raam, Op raam kozijn, Zip screens
 • Kleuren profiel: Antraciet structuur RAL 7016, Bruin 8019, Brustor Wit, Crème-wit RAL 9001, Geanodiseerd
 • Doek collectie bij scherm: Tibelly Sergé
 • Doek collectie: Screendoek (Sergé 600), Soltis 86, 92 en B92 verduisterend
 • Windklasse: Brustor zonneschermen met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort.

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

  • Your license key is not valid for NextBits CSV Pricing Extension.
Menu