Brustor B-150 overkapping | Venvo

ZONWERING MONTEUR GEZOCHT! Bekijk onze vacature

Brustor B-150 overkapping Brustor B-150 overkapping Brustor B-150 overkapping Brustor B-150 overkapping Brustor B-150 overkapping Brustor B-150 overkapping Brustor B-150 overkapping Brustor B-150 overkapping Brustor B-150 overkapping video
Brustor B-150 overkapping

Brustor B-150 overkapping

De BRUSTOR B-150 terrasoverkapping is een overkapping met handbediende of vol automatische kantelbare aluminium lamellen van 16 cm breed en kan als aanbouw of alleenstaande overkapping gebruikt worden. Ideaal voor ruimtes zonder elektriciteit. Max. afm dakelement 6,04 m x 3,5 m (l xb) Prijs vanaf € 6705

Lees meer
Vraag dit product bij ons aan
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Omschrijving Brustor B-150 overkapping

Brustor B-150 terrasoverkapping

Deze Brustor overkappingen met kantelbare lamellen zorgen voor een optimale zoninval, voldoende schaduw of een aangename ventilatie.

Deze automatisch kantelbare of manueel regelbare aluminium lamellen van deze Brustor B150 regelen de zoninval op het terras door tot 150° om hun as te draaien. Hierdoor is het invallende zonlicht perfect te doseren. Wanneer de lamellen gesloten zijn,  vangt een discrete goot het regenwater op en laat dit ongemerkt rechtstreeks afvloeien in de zijpalen. De Brustor B-150 heeft standaard lamellen van 16cm breed. ( De XL uitvoering 21 cm )

Brustor B-150 terrasoverkapping en somfy afstandsbediening

Met de bijgeleverde SOMFY afstandsbediening kan de pergola vanop afstand worden bediend. Denk daarbij aan het openen of sluiten van het lamellendak. Het laten zakken of optrekken van één of meerdere screens. Het inschakelen of dimmen van de ledverlichting. Of het aanzetten van de warmtestralers. Optioneel ook uit te breiden met b.v. Somfy IO motor met Somfy afstandsbediening. De IO motoren zijn uit te breiden met de Somfy Connexoon of Tahoma box, welke het mogelijk maken om uw producten te bedienen middels een app op uw smartphone of tablet.  

Brustor B-150 terrasoverkapping, geen elektriciteit?

Dat is voor de B-150 geen probleem, deze terrasoverkapping is nml ook beschikbaar met handbediening ! Ideaal voor ruimtes zonder elektriciteit!

Vrijstaande uitvoering

De Brustor B-150 is een aluminium Outdoor Living/pergola constructie die tevens vrijstaand kan worden gemonteerd. Deze veelzijdigheid maakt van deze pergola een duurzame oplossing voor terrassen, patio’s, balkons, poolhouses, jacuzzi’s of buitenkeukens.

Maat

Grote diversiteit aan maten mogelijk tussen 6,04 en 3,5 m (lxb)
Tevens zijn er een aantal standaard modules met 4 palen ( ook maatwerk ) t.w;
Versie A 3,96 m L x 3,5 m W prijs vanaf € 7405
Versie B 5,08 m L x 3,5 m W prijs op aanvraag
Versie C 6,04 m L x 3,5 m W prijs op aanvraag

Ral kleur cassette

De standaard kleuren zijn wit structuur (RAL 9010) of antraciet structuur (RAL 7016). Optioneel kan de overkapping worden gemoffeld in elke gewenste RAL kleur.

Koppelbaar?

De B-150 pergola kan alleenstaand of als aanbouw geplaatst worden. De B-150 kan in tegenstelling tot zijn grote broer de Brustor B-200 niet gekoppeld worden

Waterafvoer

In gesloten toestand loopt het hemelwater af naar de twee discreet ingebouwde regengoten die rechtstreeks in de palen verdwijnen en zorgen voor een natuurlijke en efficiënte onzichtbare afwatering.

Lamellen

Standaard zijn de aluminium lamellen 16 cm breed. Als ze volledig gesloten zijn vormen ze een vlak en egaal plafond en voeren ze het regenwater af naar de discrete goot. Maar de lamellen kunnen ook gedeeltelijk of volledig opengezet worden voor een optimale zoninval (de lamellen draaien tot 150° om hun as). In de lamellen kan LED verlichting worden ingebouw, als optie.

Brustor B-150 terrasoverkapping en opouwscreens

Opbouwscreens Brustor B-2100 ( optie ) houden de koude en wind buiten wanneer u dat wilt. Deze screens zijn niet ingebouwd in de frames maar worden onderaan gemonteerd. Dankzij deze ZIP screens geniet je ook bij lagere temperaturen en een strakkere wind volop van je pergola. De optionele transparante PVC vensters of vensterstroken zorgen bovendien voor een ongehinderd zicht naar buiten 

Ledverlichting in frame

Mogelijkheid om LED spots te integreren in de frame structuur
 

Witte ledverlichting in lamellen

Laat ons witte ledverlichting in de lamellen integreren van uw terrasoverkapping, zo wordt u niet naar binnen gejaagd wanneer de avond valt. De krachtige led strips geven voldoende licht om tot in de late uurtjes gezellig buiten te blijven. U stuurt de verlichting aan met de Somfy handzender waarmee ook het lamellendak en de screens worden bediend.
 

Regen en sneeuwsensor

De discreet ingebouwde regen- en sneeuwsensor van de B-150 als optie,  beschermt je terras en tuinmeubelen ook wanneer je niet thuis bent. Want zodra de eerste regendruppels vallen, sluit het lamellendak zich automatisch. Bij neerslag onder de 2°C daarentegen gaat het dak volledig open zodat sneeuwophoping wordt vermeden.

Verwarmingselement

Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2.000 W) van Brustor (optie) geniet  u ook op frissere avonden van de buitenlucht. Met de afstandsbediening stel je het verwarmingselement in op volle kracht of dim je tot 80% of 66% van het totaal vermogen. Deze stijlvolle warmtestralers zijn beschikbaar in zwarte of geanodiseerde uitvoering. 

Luidsprekers met bluetooth

MEt bluetooth luidsprekers in de palen geniet u eenvoudig onder uw terrasoverkapping van uw favoriete muziek. Voor de speakers heeft u de keuze uit een zwarte of witte kleur, ze zijn sproeiwaterdicht volgens de IP65 norm. De luidspreker wordt geplaatst op de paal op 20cm onder de main housing.

Venvo levert de zonweringen voor een zeer scherpe prijs. Tevens krijgt u een forse korting als u zelf monteert. Wilt u hier gebruik van maken, mail uw adresgegevens naar info@venvo.nl , geef het type zonwering door inclusief de maten en wij zullen u een aanbieding doen toe komen.

Specificaties Brustor B-150 overkapping
 • Aanvragen: Ja
 • Fabrikant: Brustor
 • Type cassette: Gesloten
 • Materiaal: Aluminium
 • Bedieningsvorm: SOMFY Sunea IO motor
 • Bediening: Elektrisch
 • Kleuren profiel: Antraciet structuur RAL 7016, RAL 9016 wit structuur
 • Montage: Aanbouw, Vrijstaand

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

  • Your license key is not valid for NextBits CSV Pricing Extension.
Menu