Brustor B128 pergola

Wij zoeken (Leerling) Zonwering monteur(s) lees meer....

Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola Brustor B128 pergola
Brustor B128 pergola

Brustor B128 pergola

Bij Verburch tennis heeft Venvo deze prachtige Brustor B128 pergola mogen realiseren.

Lees meer
Vraag dit product bij ons aan
 • Profesionele  klantenservice
  Altijd vriendelijk en behulpzaam
 • De beste service

  Wij adviseren u graag

  Topmerken in assortiment

  Alleen de hoogste kwaliteit

Omschrijving Brustor B128 pergola

De Brustor B128 , een zéér minimalistische aluminium pergola zonwering, welke voorzien is van een optimaal strak gespannen doek met ZIP-screen technologie. Hierdoor is het doek zeer windbestendig en heeft het een strak oppervlak in elke positie door de opspanning in de zijgeleiders, waardoor u geen last heeft van opwaaiende zijkanten. Het egale oppervlak met een minimale hellingsgraad van maar 15 cm per meter zorgt dat elke regendruppel snel afglijdt in de regengoot welke onzichtbaar is geïntegreerd in de voorzijde. Het uitgekiende ontwerp van de B-128 pergola van Brustor garandeert een panoramisch zicht op de tuin en veel lichtinval in de woning. Deze pergola wordt aangebouwd aan de woning en combineert de voordelen van een zonnescherm met de troeven van een terrasoverkapping. De slanke palen zorgen ervoor dat de zonwering als het ware verdwijnen in de architectuur van de woning.

De Brustor B128 Pergola heeft een Elegant Design. Het is een zeer veelzijdige zonwering en is vooral geliefd door haar minimalistisch Design én de vele personalisatiemogelijkheden. Door de ( optionele ) screens met Zip Technologie is deze pergola wind- en waterwerend. De geïntegreerde afwatering vind plaats via de steunpalen aan de voorzijde. Indien gewenst, kunnen deze steunpalen naar achter geplaatst worden om een oversteek te creëren.  Deze oversteek is maximaal 1/3 van de totale uitval en met een maximum van 1 meter. Indien de voorlat op dezelfde hoogte staat van de steunpaal, kan het water enkel via de palen afgevoerd worden. De breedte van de Brustor B128 is minimaal 2,01 en maximaal 6 meter. En de uitval is min een halve meter en maximaal 5 meter.

Kortom, de Brustor B128 is een ideale Brustor voor u, als u vragen heeft over de Brustor B128, dan kunt u ons altijd mailen en bellen. Wij helpen u graag!

Bekijk ook onze andere zonwering zoals: balkonzonwering en screens.

Specificaties Brustor B128 pergola
 • Aanvragen: Ja

De prijzen van de meeste producten kunt u heel eenvoudig online zelf berekenen in onze webshop. Zoek het gewenste product op, stel deze naar uw wensen samen en u ziet direct de prijs voor uw versie.

Mocht u er toch niet uitkomen of heeft u specifieke wensen? Hieronder kunt u geheel vrijblijvend ons offerte aanvraag formulier invullen.
Een van onze medewerkers zal dan spoedig contact met u opnemen.

* Verplichte Velden

Menu